Evenimente rock in 2014

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Pot sa spun ca acest an este plin de evenimente rock, vor concerta trupe de renume international, trupe apreciate in toata lumea. Anul a inceput cu multe informatii noi despre trupe mare care au confirmat ca vor participa la un festival din Romania, printre ele se numara Moonspell, Sepultura si multe altele. Voi enumera mai joc doar cateva dintre evenimentele importante pentru mine, evenimente la care imi doresc sa ajung in acest an pentru ca vin trupe care imi plac.

Pe 7 iunie, cu ocazia festivalului Metalhead Meeting 2014 voi avea parte de trupe care merita toata atentia noastra. Moonspell este trupa care ma atrage cel mai mult, Sepultura este o alta trupa care imi place. Pe langa aceste 2 mari trupe vor mai canta si Last Hope, Endsight alaturi de alte trupe romanesti. Evenimentul va avea loc la Arenele Romane in Bucuresti, iar pretul biletelor este mai mult cat acceptabil. Poti cumpara un bilet Golden Circle doar cu 90 lei.

Daca sunt printre voi fani a trupei 30 Seconds to Mars sigur veti dori sa ii vedeti live pe 5 iulie la Bucuresti. Vor canta la Romexpo, un concert unde sigur se vor vinde un numar imens de bilete. Ii ascult si eu, dar nu imi plac atat de mult incat sa imi cumpar bilet la concertul lor. Cu siguranta va fi un concert bun, sigur vor face show pentru ca au multi fani in toata lumea, cu siguranta si in Romania.

Cel mai important eveniment pentru mine este festivalul Rockstadt Extreme Fest de la Rasnov, ce va avea loc intre 14 si 16 august. Festivalul acesta ma cucerit de cand au anunt ca vor canta cei de Katatonia, una din trupele mele favorite. Atunci am stiut ca trebuie sa ajung acolo. Mai este ceva pana atunci, am timp sa imi cumpar bilet si sa imi planuiesc mica excursie la Rasnov.

Ca si anul trecut, as vrea sa ii vad pe cei de la Parazitii, chiar daca i-am ascultat live la Iasi in iulie 2013. Anul asta vreau sa ii mai vad inca o data, alaturi de cei de la CTC, pe care nu am avut ocazia sa ii ascult live.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *