Falcon Rising

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Nu este un film exceptional, dar pot sa spun ca mi-a atras atentia in timp ce l-am urmarit. Chiar daca povestea lui este una tipica pe care o intalnim in multe filme din aceasta categorie, Falcon Rising are cateva plusuri care il fac un film bun de urmarit. Actorul principal este Michael Jai White, iar pentru ca el este un mare actor, filmul a avut pana acum un numar foarte mare de vizionari.

In film este vorba de Chapman, un tip a carui sora a fost atacata de mafia Yakuza, iar el incearca sa afle ce s-a intamplat si care a fost motivul pentru care sora lui a fost atacata de mafioti. Chapman nu este un simplu om, el a fost in fortele speciale din Brazilia, motiv pentru care avea unele abilitati si cunostiinte aparte. Folosindu-se de cunostiintele sale si pun ajutor din partea politiei locale, el reuseste sa afle informatii bune despre aceasta mafie.

El reuseste sa afle tot ce s-a intamplat si sora sa isi revine intr-un final. Filmul are o nota mica pe IMDB, doar 5,7 si este un film care a aparut la noi in tara pe 5 septembrie 2014.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *