Figurinele tale preferate de la Noriel

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Trebuie sa recunosc faptul ca, in urma cu un an nu stiam de existenta seriei Grossery Gang. Nici macar nu auzisem termenul de twozies grossery gang. Insa, acestea au devenit jucariile preferate ale baietelului meu in varsta de 4 ani, le duce peste tot cu el si le include in majoritatea scenariilor de joc. Deoarece ziua sa de nastere de apropie cu pasi repezi am ales sa ii ofer drept cadou completarea colectiei cu un set tematic figurine, mai precis cu un set figurine twozies. O cunostinta mi-a spus ca aceste figurine se pot gasi la Noriel. Nu stii inca ce sunt aceste figurine grossery gang sau twozies grossery gang? Iti voi spune in cele ce urmeaza, sigur ti-am dat un pont pentru urmatorul cadou al copilasului tau.

Din universul popular al seriei de jucarii Trash Pack, figurinele Noriel The Grossery Gang si-au facut aparitia in magazine cu personaje bazate pe produse extrem de cunoscute in cadrul unei bacanii si nu numai. Alege sa oferi bucurie copilului tau datorita unui set tematic figurine. Ii poti cumpara baietelului tau o cutie racoritoare care ascunde 4 figurine Grossery Gang. Seria 1 este extrem de amuzanta si cool cu peste 150 de personaje amuzante si speciale de colectionat. Fiecare din aceste personaje vin in doua culori. Copiii au posibilitatea de a coelctiona personaje comune, rare, in editii speciale sau in editii limitate metalice. Copiii le pot colectiona, le pot schimba si sa isi imagineze tot felul de scenarii cu ajutorul figurinelor Grossery Gang.

Oh nu ! Ceva s-a intamplat. Twozies si-au pierdut prietenii. Au nevoie de ajutorul tau pentru a se reuni cu prietenii lor deoarece viata este mai buna in doi. Colectioneaza-le si imperecheaza-le pentru a nu mai fi singure si aseaza-le in casuta lor. Un set figurine twozies va fi cu siguranta pe placul tuturor copiilor deoarece acestea sunt cele mai simpatice figurine din lume. Nu exista o combinatie mai adorabila decat cea cu bebelusi si animale. Copiii nu le pot rezista. Cu peste 140 de figurine simpatice de colectionat, sezonul 1 vine cu un pachet surpriza, un pachet pentru prieteni si un pachet pentru jocul in doi. Figurinele Twozies se pot alege din sase categorii diferite: fermecatoare, exotice, simpatico, aventuriere, zgomotoase si carieriste.

Set figurine tematice reprezinta un cadou ideal pentru orice copil. Copiii sunt incurajati sa le colectioneze si sa imperecheze fiecare animal cu bebelusul costumat in animalul respectiv. Vei gasi o multime de jucarii Noriel potrivite pentru copilul tau, fiind cel mai simplu sa il faci fericit.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *