Foloseste lemnul in constructii

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Atunci cand ne hotaram sa ridicam o casa sau sa amenajam anumite locuinte, prima daca ne gandim ce materiale de constructii sa folosim. Cel mai des ne gandim la beton, dar in ultimii ani a inceput sa nu mai fie la fel de folosit ca inainte, la momentul actual fiind pe piata mai multe materiale de constructii alternative, care ofera rezistenta in timp, la cutremure si o izolare termicat, dar si fonica, mai buna.

Lemnul a inceput sa fie folosit mai mult in constructii, chiar daca este considerat de unii un material de constructii slab. Nu este chiar asa, lemnul tratat asa cum trebuie de o companie serioasa, va rezista in timp si va oferi pe langa utilitatea lui, un design mult mai placut constructiei tale.

Stim cu totii ca betonul nu este un material de constructii prea estetic, motiv pentru care lumea incepe sa aleaga alte alternative pentru a avea grija si de design.

Unii se feresc de lemn pentru ca le este frica de un posibil incendiu, dar trebuie sa stim ca lemnul folosit in constructii trebuie tratat ignifug, astfel incat sa nu poata fi aprins si sa izbucneasca un incendiu. Companiile care trateaza lemnul pentru constructii il vor trata si ignifug pentru siguranta clientilor.

O casa din caramida are aceeasi durata de viata ca una din lemn, asa ca din acest punct de vedere nu sunt dezavantaje in folosirea lemnului.

Un dezavantaj in cazul folosirii lemnului este nevoia de a angaja specialisti in domeniu si nevoia de a cauta o firma cu experienta care sa ofere servicii de calitate. Atunci cand se lucreaza cu lemn este bine sa ai mare grija la compania la care apelezi, altfel pot aparea probleme nedorite si greu de rezolvat.

O casa din lemn este mult mai rezistenta si la cutremure, fiind unul din marile avantaje a unei constructii din lemn. Cutremurele sunt foarte periculoase pentru constructiile din beton, asa ca folosirea lemnului este un avantaj de care ar trebui sa profitam cu totii.

Lemnul este folosi foarte des si la construirea acoperisului unei case. Sunt companii care ofera acoperisuri lemn de calitate superioare la preturi bune, trebuie sa stii unde sa cauti si sa ceri parerile clientilor existenti.

In concluzie, lemnul este un material de constructii care ar trebui sa primeasca mai multa atentie din partea celor care au nevoie de anumite constructii, chiar daca pana acum betonul a fost cel mai folosit.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *