Food Panda – serviciul tau pentru mancare la domiciliu

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

De cate ori nu ti-ai dorit sa primesti acasa mancarea gata facuta si calda? De cate ori nu ai fost prea ocupat pentru a te mai gandit la mancare? Cu siguranta multi dintre noi avem aceste probleme deseori si cautam o metoda prin care sa primim mancarea preferata la domiciliu.

Multi apeleaza la serviciile unui anumit restaurant, care face livrari la domiciliu. Dar uneori doresti sa iti diversifici masa si sa alegi dintr-un numar mai mare de produse, sa mananci ceva mai diversificat, iar pentru asta poti apela la serviciile celor de la Food Panda, care iti ofera posibilitatea sa comanzi mancare la domiciliu de la multe restaurante. Food Panda este un serviciu care a facut parteneriate cu mai multe restaurante din orasul tau, iar tu vei putea sa comanzi cea ce doresti prin intermediul lor.

Momentan, din cate stiu eu, este un serviciu nou si in continua dezvoltare, asa ca nu este prezent in foarte multe orase din Romania, Totusi, daca locuiesti intr-un oras mai mare din tara, sunt sanse mari sa poti comanda mancare prin intermediul lor. Orase unde poti apela la serviciile Food Panda: Arad, Buzau, Galati, Ploiesti, Brasov, Cluj-Napoca, Iasi, Sibiu, Bucuresti, Constanta, Oradea si Timisoara.

Inca o chestie interesanta pe care o ofera, este aceasta aplicatie de mobil, cu ajutorul careia poti comanda mancare prin intermediul telefonului. Poate ca unii nu o considera utila, dar atunci cand esti plecat de acasa si vrei sa  mananci ceva imediat dupa ce ajungi. Astfel, poti comanda mancarea cu ajutorul aplicatiei de mobil, astfel incat sa nu fii nevoit sa astepti prea mult comanda ta, primind-o atunci cand ajungi si tu acasa, la o diferenta de cateva minute.

In concluzie, am o parere foarte buna despre aceasta idee si sunt convins ca va prinde foarte bine pentru multi dintre noi.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *