Idei de design pentru gradina ta – 1

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Atunci cand ai o gradina mare te gandesti cum sa o amenajezi pentru a arata cat mai bine. O gradina trebuie sa fie amenajata cat mai frumos pentru a oferi casei un design special. Pe timpul verii gradina este locul unde vei iesi cel mai des sa iei masa sau sa te relaxezi cateva minute, cand ai nevoie de o pauza.

gradina cu iaz

Poti amenaja un mic iaz in gradina ta, astfel ii vei oferi un aspect mai interesant. Langa iaz ar fi perfect sa ai un foisor unde sa iei masa pe timpul verii si sa inviti musafirii. Cand afara este cald si frumos nu este o idee prea buna sa petreci timpul in casa, iar daca ai o gradina cel mai bine ar fi sa stai intr-un foisor si sa te bucuri de priveliste si de Soare.

franta arteziana

Pentru a oferi un aspect mai placut iazului tau poti amenaja o mica fantana arterziana, iar daca ai putina imaginatie poate iesi ceva frumos. Ai un sentiment placut cand te uiti la munca ta si vezi o lucrare frumoasa, mai ales atunci cand vin prieteni in vizita si raman placut impresionati de designul oferit gradinii tale.

leagan de gradina 2

Atunci cand ai nevoie de 10 minute in care sa te relaxezi, un leagan de gradina este o optiune foarte buna. Poti sta putin sa citesti o carte sau sa te odihnesti, iar un leagan de gradina iti ofera exact cea ce ai nevoie.

Cam atat pentru primul articol din aceasta serie, cu timpul voi mai scrie articole despre design si amenajari.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

2 Responses to Idei de design pentru gradina ta – 1

  1. mircea marius says:

    vrea niste oferte de iazuri cu foisor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *