Idei pentru aranjamente florale

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Aranjamentele florale pentru momentele speciale din viata ta sunt aliatii tai de pret pentru momente unice si amintiri de neuitat.

Aniversari, nunti, botezuri, petreceri alaturi de colegi, invitati mai speciali… momentele in care simti nevoia sa apelezi la un aranjament floral sunt foarte numeroase. Acestea nu numai ca vor face ca momentele petrecute impreuna sa fie mai memorabile, ci vin cu un plus de magie unica, cum numai florile stiu sa o faca. Cu alte cuvinte, florile si cele mai frumoase compozitii florale sunt cele mai bune idei pentru a celebra momentele importante din viata ta.

Care sunt insa cele mai bune idei pentru aranjamente florale superbe la cele mai bune preturi?

Atunci cand alegi un aranjament floral, nu uita ca diferitele flori si culori trebuie sa fie alese in functie de tema sau de stil. Pentru un eveniment romantic de exemplu, poti miza pe trandafiri, care sunt simbolul iubirii, sinceritatii si dulcetii. Un aranjament in roz si alb pus in valoare de hortensii este cea mai buna alegere.

In acelasi stil romantic, albul merge de minune si cu rosul sau cu movul. Mai ales atunci cand vine vorba despre cala sau trandafiri. Cateva insertii de dantela sau panglici din satin sunt si ele foarte sic.

Daca vrei sa mizezi pe un aranjament floral delicat si original, alege unul creat in jurul orhideilor. O compozitie florala bazata pe trandafiri si cale pus in valoare de flori albe este o alegere foarte sic si glamour.

Cel mai cochet arnajament floral este cu siguranta cel realizat in forma de glob, cu floricele mici si delicate in nuante de alb, puse in valoare de perle. Iar cel mai exotic si original este cel bazat pe asociatii de culori indraznete si diferite, precum rosul-portocaliul si verdele sau albastrul, alaturi de cele mai frumoase elemente de decor precum penele de paun.

Dar nu uita un lucru foarte important atunci cand alegi aranjamentele florale. Florile, fiecare dintre ele, vorbesc si simbolizeaza un anumit lucru. Curiozitati despre flori sunt multe, dar ce semnifica ele?

  • florile albe simbolizeaza puritatea, bucuria, rafinamentul si eleganta.
  • florile galbene sunt un simbol al luxului, al gloriei, al succesului si prosperitatii,
  • florile in nuante de albastru simbolizeaza tandretea, prietenia si puritatea.
  • florile in nuante de rosu sunt simbolul pasiunii, curajului, iubirii ardente si ambitiei.
  • florile roz transmit afectiune si blandete iar cele in nuante de verde veselie si optimism.
  • florile violet sunt cele care simbolizeaza pacea si generozitatea.

Va recomandam sa alegeti aranjamente florale de la Floria daca doriti ceva special si foarte interesant.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *