Idei pentru gradina din fata

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Cei care stau la casa sigur tin mult la gradina din fata acesteia, pentru ca le ofera vizitatorilor o prima imagine despre cat de organizata si ingrijita este familia respectiva. Sunt sigur ca majoritatea peroanelor au mare grija cum isi amenajeaza gradina din fata casei, fie ca este mai mare sau mai mica, important este sa aiba un aspect placut si interesant. Gradina din fata casei trebuie sa aiba ca scop principal designul, lasand partea utila pentru a face totul mai placut la aspect. Cu toate astea, poti imbina foarte bine utilul cu placutul daca ai idei si stii cum sa alegi produsele de care ai nevoie.

Scriu acest articol pentru a va oferi cateva idei despre cum iti poti amenaja gradina din fata casei, chiar daca nu am prea multa experienta cu asta, vreau sa spun cea ce mi-as dori sa vad eu cand intru pe poarta unei case.

1. Lampi cu leduri. Pe timp de noapte sunt si utile si placute, iar la cat de multe modele avem pe piata la momentul actual nu ar trebui sa ne facem probleme. Se gasesc o multe de modele de lampi cu leduri, fiecare cu un aspect cat mai placut, poti pentru care ar trebuie sa le folositi in decorarea gradinii din fata casei. Au o durata de viata lunga, nu se strica repede, asta daca gasesti ceva de calitate, dar in general, aceste lampi sunt rezistente si le vei putea folosi destul timp.

2. Iarba verde. Evita sa folosesti betonul la gradina din fata casei, nu ofera deloc un aspect placut, asa ca ar trebuie sa te axezi mai mult pe iarba verde. Planteaza diverse flori si copaci, sigur vecinii vor fi impresionati de cea ce ai reusit sa creezi cu putina munca si imaginatie.

3. Lemnul. Daca simti ca in anumite locuri ai avea nevoie de un material mai dur, foloseste lemnul. Nu apela la beton sau fier, cel mai bine este sa folosesti lemnul pentru ca ofera un aspect mai placut. Stim cu totii ca lemnul este un material de constructii foarte folosit in ultima vreme pentru ca lumea a inceput sa iti dea seama ca ofera un design mai atragator decat celelalte.

4. Potriveste cu fatada casei. Fa in asa fel incat totul sa se potriveasca cu fatada casei tale, este important sa amenajezi gradina in asa fel incat sa se potriveasca cu casa ta, chiar daca ai mai mult de munca. Foloseste materiale le constructii aseamantoare la aspect, astfel vei optiune un rezultat mai bun, dupa parerea mea. Gandeste-te cum ar arata o casa cu o gradina care nu se potriveste cu aspectul casei, nu ar mai avea acelasi farmec.

5. Foisor pentru familie. Fiecare gradina are un foisor, fie in spate fie in fata, astfel te poti aduna cu familia sau cu prietenii care vin in vizita la tine si sa stati la umbra in aer liber, pe timpul verii. Este cel mai bine sa ai un foisor unde sa mananci atunci cand in casa este prea cald si unde sa stai sa te relaxezi cateva moment.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *