Importanta securitatii siteului tau

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Cei care au siteuri trebuie sa stie cat de importanta este securitatea pentru ei. Fie ca este vorba de un simplu website de prezentare a unei companii sau un site mai complex, securitatea este importanta. Sunt mai multe moduri prin care iti poti spori securitatea siteului, asa ca ar trebui sa va informati despre asta si sa va dati seama care este metoda perfecta pentru dumneavoastra.

Protocolul Atunci cand detineti un site in care utilizatorii folosesc conturi cu date personale, securitatea trebuie sa fie unul dintre cele mai importante aspecte, inainte de lansarea siteului. Datele utilizatorilor vostru trebuie sa fie in siguranta, asa ca aveti nevoie de metode inteligente de securitate si o echipa care sa rezolve orice bresa cat mai repede.

HTTPS este una dintre cele mai folosite metode atunci cand vine vorba de securitate online. Siteurile importante folosesc acest protocol pentru confidentialitatea datelor. Mesajele trimise de calculatorul dumneavoastra catre server vor fi criptate, astfel incat sa nu poate nimeni sa le acceseze. Pentru decriptarea mesajelor trimise de calculatorul vostru, se folosesc anumite chei care vor ajuta serverul sa primeasca mesajul trimis.

Alte siteuri sunt securizate folosind servicii de la Norton, o companie care se ocupa cu producerea programelor de tip antivirus si ofera securitate pentru servere sau calculatoare proprii. Este un brand cunoscut in lumea securitatii si ofera servicii de calitate, de care avem nevoie cu totii.

Un exemplu de site care foloseste servicii de securitate de la Norton este Casino.com Romania. Pentru acest tip de site, securitatea este importanta pentru ca datele utilizatorilor sa fie in siguranta. Cei care folosesc siteuri importante vor folosi date personale, asa ca au nevoie de siguranta, pentru ca datele lor sa nu ajunga unde trebuie. Foarte multi hackeri doresc sa aiba acces la datele noastre personale si la detaliile de plata, pentru a putea cardurile si banii de pe ele, fiind un motiv in plus sa ne gandim la sercuritate.

In concluzie, un site trebuie sa fie securizat foarte bine si sa ofere utilizatorilor siguranta ca datele lor vor fi pastrate asa cum trebuie. Din acest motiv trebuie sa apelati la servicii de securitate serioase care sa va ofere garantia ca siteul dumneavoastra se afla in “siguranta”.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

One Response to Importanta securitatii siteului tau

  1. Interesant articolul, am vazut la norton pe site ca ofera licenta incepand de la 40 de euro pe an, daca ne gandim bine nu este mult tinand cont ca ne poate scuti de multe neplaceri, cum ar fi pierderea datelor in urma unui atac facut de hackeri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *