Am inceput facultatea

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Intru in a 3-a saptamana de facutate si chiar nu prea mai am timp de nimic in ultima vreme, motiv pentru care nu am mai scris mai nimic pe bloguri si am lasat siteurile aiurea. La facultate deocamdata nu am internet si pana imi voi pune internet acolo nu mai am cum sa intru si sa scriu pe bloguri.

In prima faza totul e bine la facultate si pare ca daca inveti putin nu prea ar trebui sa ai probleme, cea ce este bine.
Timpul este cam limitat, sunt zile cand am cursuri de dimineata pana seara, zile in care nu mai ai timp de nimic, mai ales dupa ce vii obosit de la facultate.

Sper sa fie totul bine pana la sfarsitul anilor de facultate si sa am timp pentru distractii in weekend si nu numai. Pana acum am venit acasa la fiecare sfarsit de saptamana, pentru a-mi mai lua lucruri de care am nevoie, dar de acum nu voi mai veni atat de des, preferand sa stau in iasi si sa ma distrez asa cum pot, fiind destule localuri unde poti iesi in fiecare seara, mai ales in weekend.

In curand imi voi relua activitatea de pe siteuri si nu voi mai pierde timpul cu alte lucruri inutile, voi incepe sa scriu iar la fel de des pe bloguri.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *