Inchirierile auto – o optiune buna?

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Multi dintre noi avem masini personale, dar cei care sunt in strainatate nu prea aleg sa vina in tara cu masina, preferand sa calatoreasca cu avionul, fiind mult mai rapid si chiar mai ieftin de multe ori. Atunci cand stai la cateva vii de kilometri de casa, cu siguranta nu iti permiti sa calatoresti cu masina, cand te gandesti cat de mult combustibil vei consuma, mancarea pe care trebuie sa o ai pe drum si cazarea dupa cateva ore de condus, atunci cand vei fi prea obosit.

Din acest motiv, cei mai multi aleg sa vina cu avionul si sa inchirieze o masina cand ajung in tara, pe care sa o foloseasca in perioada vacantei.

Daca vii dintr-o tara indepartata de Romania, cu siguranta este mult mai convenabil sa iti inchiriezi o masina cand ajungi aici, decat sa vii cu masina personala acasa. In general, poti gasi usor o masina la pretul de 25 euro, iar acest pret nu este deloc mare, avand in vedere ca vei primi masini de calitate, destul de noi si cu un consum avantajos.

In cazul in care aveti nevoie de o recomandare, pot sa spun sa niste rude au folosit WLCRent, o companie care iti ofera spre inchiriere masini din toate categoriile. Rudele respective au dorit sa plece intr-o vacanta pe Transfagarasan, iar cum ei au venit din strainatate cu avionul si au lasat masina personala in tara din care au venit, cea mai buna varianta au fost sa inchirieze o masina pe perioada vacantei.

Acestia mi-au spus ca procesorul de inchirere a fost rapid, fara complicatii, iar asistentul firmei i-a ajutat sa gaseasca masina perfecta pentru vacanta lor, avand in vedere ca la inceput nu stiam ce sa aleaga, nu stiau ce masina ar fi mai potrivita.

In concluzie, daca vii din strainatate cu avionul, cel mai bine ar fi sa iti inchiriezi o masina cat timp stai in tara, cu siguranta iti va fi utila.

 

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *