Informatii despre aplicatia Facebook Lite

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Acum cateva zile in magazinul Play al celor de la Google a aparut o noua aplicatie pentru cea mai mare retea de socializare din lume, avand numele de Facebook Lite. Multi nu si-au dat seama in prima instanta despre ce e vorba, dar dupa am realizat ca este o aplicatie lansata neoficial de cei de la Facebook menita pentru telefoanele mai putin smart. Daca ai un telefon care nu se poate conecta la o retea mobila de 3G sau 4G, atunci aceasta aplicatie este pentru tine.

Ne putem da seama din nume, “Lite” venind de la faptul ca versiunea este una care nu mananca atat de multe resurse precum cea normala, de acea fiind destinata doar pentru telefoanele mai putin inteligente. De pe 20 ianuarie de cand a fost pusa in magazin aplicatia a reusit sa stranga peste 5000 de descarcari, ceea ce inseamna ca lumea este incantata de aceasta realizare a celor de la Facebook. In schimb, aplicatia este disponibila momentan doar unor anumite tari precum: Vietnam, Zimbabwe, Bangladesh, Sri Lanka, Sudan, Nigeria, Africa de Sud si Nepal. Kit-ul de instalare are doar 252 de kb, deci nu trebuie sa iti faci probleme de spatiu de stocare sau de faptul ca iti poate manca prea mult din banda de internet pe care o ai pentru mobil.

O lansare destul de buna iar Facebook isi da seama ca foarte multa lume, in special din tarile de ordinul 3, nu au inca Facebook pe telefon, deci este o piata pe care inca nu au monopol total, dar presimt ca in cateva luni vor avea acces si asupra informatiile acestora. Usor, usor Facebook intra in vietile tuturor, fie ca sunt din America, Romania sau Nepal. Daca si tu ai un smartphone care se poate conecta la maxim 2G, cu siguranta trebuie sa iti downloadezi aceasta aplicatie imediat cum apare in magazinul Play de la Google.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *