Invata programare gratuit

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

simplon

Daca te pasioneaza domeniu IT si vrei sa inveti mai multe despre asta si poate pe viitor sa te angajezi in acest domenii, ai nevoie sa stii diverse lucruri pe care nu le poti invatat atat de usor. De unul singur nu vei reusi sa inveti mare lucru, decat daca ai ambitie si chiar iti doresti asta, dar vei avea nevoie de mult mai multa munca.

Astazi am aflat de un proiect numit Simplon care a aparut si la noi in tara, oferind cursuri gratuite in programare web timp de 6 luni. Toate astea se intampla la Cluj-Napoca si te poti inscrie, daca vrei sa inveti programare web si sa ai o sansa mai mare de ati gasi un loc de unde bine platit.

Mi s-a parut foarte interesant acest proiect si il consider o mare oportunitate pentru cei care vor sa-si caute de munca in domeniul IT, un domeniu foarte bine platit. Probabil deja va ganditi la aceasta oportunitate, mai multe detalii puteti gasi pe ro.simplon.co. Aveti si un formular de contact daca vreti sa ii intrebati ceva.

Eu chiar ma voi interesa mai multe despre asta, pentru ca este o sansa care nu ar trebui ratata, o varianta mult mai buna decat multe facultati din Romania, parerea mea.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *