Jocuri pe care sa le incerci pe Android – Partea 1

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Daca ai un telefon sau o tableta care ruleaza pe sistemul de operare Android, ar trebui sa incerci niste jocuri populare, pe care majoritatea utilizatorilor le-au instalat. Un smartphone sau o tableta este folosita in general pentru jocuri, mai ales in zilele noastre cand apar tot timpul jocuri interesante cu o grafica atragatoare, care nu prea te lasa sa faci altceva. Ordinea este aleatorie, nu vreau sa fac un top.

parking mania

1. Parking Mania este un joc care imi place foarte mult si cred ca multi dintre voi il apreciati. Trebuie sa parchezi o masina in diferite locuri, uneori fiind nevoit sa urmezi un traseu mai complicat, dar cu putina indemanare vei reusi sa parchezi masina fara probleme.

hay day

2. Hay Day este un joc asemanator cu FarmVille. Nu stiu cati dintre voi ati juca FarmVille, dar a fost un joc foarte popular care a fost in top multa vreme. Hay Day este ceva asemanator, fiind nevoit sa ai grija de o ferma si sa o dezvolti, asa cum stii tu mai bine.

trafic racer

3. Trafic Racer, un joc care nu te mai lasa in pace. Mie imi place foarte mult jocul acesta, incerc tot timpul sa cumpar cate o masina noua, iar asta necesita putina munca, in sensul ca trebuie sa ma joc destul de mult pana sa ajung la suma de bani necesara.

Deocamdata aceste 3 jocuri am vrut sa le prezint. Pe viitor voi mai face si alte articole in care sa va vorbesc despre jocuri si aplicatii pentru Android, sper sa va fie de folos aceste articole.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

One Response to Jocuri pe care sa le incerci pe Android – Partea 1

  1. […] mai vorbit despre jocuri pe Android, dar vreau sa o fac din nou. Data trecuta am scris despre Parking Mania, Hay Day si Trafic Racer, 3 jocuri pe care le am instalate pe tableta si pe […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *