Jocuri pe care sa le incerci pe Android – Partea 2

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Am mai vorbit despre jocuri pe Android, dar vreau sa o fac din nou. Data trecuta am scris despre Parking Mania, Hay Day si Trafic Racer, 3 jocuri pe care le am instalate pe tableta si pe care le joc frecvent. Cu toate astea, mai am cateva jocuri bune pe care vreau sa vi le recomand.

hill climb racind

1. Hill Climb Racing este un joc de care sigur ati auzit cu totii, fiind destul de popular. Am inceput sa-i dau si eu mai multa atentie, iar acum il joc destul de des. Imi place ca poti sa iti faci upgrade la masina, sa cumperi altele noi, dar poti sa deblochezi si alte harti, asa ca esti motivat tot timpul, sa faci un scor cat mai mare.

cut the rope

2. Cut the Rope, jocul care sigur te-a enervat uneori, cand nu reuseai sa treci de un anumit nivel. Imi place ca este din ce in ce mai greu si trebuie sa te concentrezi pentru a trece de nivelele mai grele. Trebuie sa faci in asa fel incat o bila sa ajunga la broasca pentru a o manca, iar de multe ori este dificil.

plants vs zombies 2

3. Plants vs Zombies 2, un joc care imi place mult. Prima versiune am jucat-o si pe calculator, deci pot sa spun ca merita incercat. Probabil ati auzit de el, este un joc simplu, veti intelege inca din primele minute ce trebuie sa faci, dar este distractiv.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *