La mare in Bulgaria sau in Romania? Motive pro si contra

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

In ultimii ani, popularitatea litoralului bulgaresc a fost in continua crestere. Litoralul Bulgariei se adreseseaza persoanelor cu un buget mai redus, numerosi sunt cei care cauta inca din primavara oferte litoral Bulgaria pentru a se asigura de faptul ca vor beneficia de o vacanta reusita. Altii in schimb prefera litoralul romanesc. Prin urmare, intrebarea la care vom incerca sa raspundem in cele ce urmeaza este urmatoarea: la mare in Bulgaria sau in Romania?

Cei in cautare de vacanta nisipurile de aur trebuie sa stie ca Bulgaria dispune de un litoral de aproximativ 370 de kilometri din care in jur de 130 de kilometri de plaje cu nisip. Litoralul romanesc se intinde pe o suprafata de 244 de kilometri din care in jur de 70 sunt utilizabili.

Cei care cauta oferte Bulgaria 2017 stiu ca an de an, Bulgaria isi promoveaza cu mandrie hotelurile noi, infrastructura bine pusa la punct, camerele spatioase si ingrijite si gama diversificata de servicii. Numerosi sunt cei care aleg vacanta nisipurile de aur, sunt interesati de oferte litoral Bulgaria. Cazarea la un hotel din Bulgaria include si accesul la piscina acoperita, loc de joaca pentru copii, loc de parcare, internet si aer conditionat. Adica all inclusive care ii atrage pe multi ca un magnet. Nici tara noastra nu sta prost la capitolul cazare, face progrese. Exista hoteluri care ofera servicii comparabile cu cele din Occident. Un argument contra cazarii in Romania ar fi faptul ca unii servesc masa in regim cartela, ca exista hoteluri care le cer turistilor bani in plus pentru aerul conditionat sau televizor.

Chiar daca marea este aceeasi, Romania si Bulgaria ofera statiuni radical diferite. In ambele tari plajele sunt senzationale, cu nisip fin insa, in momentul in care vine vorba despre administrarea acestor daruri primite de la natura, lucrurile stau altfel. Cu alte cuvinte, bulgarii le dau romanilor lectii. Lipsa curateniei ii impinge pe multi romani sa aleaga statiunile din Bulgaria. Plajele nu sunt intretinute in mod corespunzator la noi in tara iar romanii pierd sute de turisti din acest motiv.

Distractia si voia buna este punctul forte al statiunilor de la noi din tara. Romanii cunosc la perfectie ingredientele necesare unei petreceri grozave, pana dimineata. Prin urmare, ca gazde si ca distractie, romanii primesc o bulina alba. In ceea ce priveste atractiile, ambele tari se pot lauda cu punctele lor forte. Tu pe cine pariezi anul acesta, pe Romania sau pe Bulgaria?

In concluzie, ai mai multe variante si cu siguranta vei putea sa faci alegerea potrivita pentru tine si sa gasestiĀ oferta de vacanta la nisipurile de aur Tui-Travelcenter perfecta.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *