Lansare iPhone 6 la Vodafone Iasi

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Astazi va avea loc lansaraea unui telefon foarte cunoscut in intreaga lume. Este vorba de iPhone 6, telefonul de la Apple care a fost asteptat cu nerabdare de oameni din intreaga lume.

Evenimentul de va avea ca scop promovarea noului telefon, va avea loc la sediul Vodafone de pe Bd. Stefan cel Mare si Sfant nr.4. Sunt asteptati toti cei care au un interes pentru astfel de telefoane, pentru a afla ce poate face si de ce este recomandat. Din cate am inteles va fi prezent si un repezentat Apple pentru a oferi informatii utile clientilor care ar putea fi interesanti de noul telefon.

O oferta buna pe care au lansat-o cei de la Vodafone, este programul buyback, prin care iti poti cumpara noul iPhone 6 daca vii cu vechiul tau telefon de la Apple si alegi sa-ti faci un abonament la ei.

In alta ordine de idei, cei prezent pot castiga faimosul telefon, avand loc o tombola ce are ca premiu noul telefon Apple.

Evenmentul va incepe la orele 22 si se va termina spre miezul noptii, deci va fi cu siguranta ceva frumos si interesant, asa ca merita sa participati.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *