Locuri misterioase pe care le poti vizita

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Planeta noastra este plina de locuri misterioase care merita vizitate de oricare dintre noi. Eu voi face o mica prezentare a 2 locuri pe care le consider mai ciudate si misterioase, astfel incat sa ne poata inspaimanta.

poarta spre iad

1. Poarta spre Iad. Numele e deja inspaimantator, dar povestea te va linisti. Aflata in Turkmenistan este rezultatul unei forari care nu a mers bine. Niste geologi sovietici erau in cautare de gaze naturale, moment in care au gasit o caverna, de unde a inceput sa iasa contitati mari de gaz. Acestia, temandu-se de o posibila poluare, au dat foc gazului, iar de atunci, resursele nu se mai termina si arme necontenit. Asta s-a intampla acum aproximativ 35 de ani.

gropi padure

2. Gropile din padure, in Rusia. Intr-o padure din Rusia s-au gasit mai multe gropi care par fara fund. Negasindu-se nici o explicatia pentru ele au devenit populare, fiind locuri unde s-au intamplat mai multe fenomene stranii. Locul unde se afla gropile este izolat, astfel incat accesul utilajelor folosite la saparea unor astfel de gropi ar fi imposibil.

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *