Lucruri de care ai nevoie la facultate

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

credit nevoi personale

S-a terminat scoala pentru inca o generatie de adolescenti care au trecut de clasa a 12-a. Cei mai multi dintre ei se gandesc sa plece la facultate pentru a urma diverse cursuri care sa ii ajute in viata. Chiar daca unii nu considera  facultatea cea mai buna varianta pentru cineva care termina liceul, unii preferand sa plece in strainatate pentru a-si incepe viata, facultatea ramane in continuare o varianta buna si sigura, pentru cei care vor sa aiba o continuitate in viata lor de studenti.

1. Laptop Toti avem nevoie de un laptop, fie ca suntem la facultate sau nu, asa ca una dintre primele griji ar fi laptopul. Preturile lor nu sunt chiar atat de mari, in ultimii ani ieftinindu-se foarte mult. Nu mai are rost sa umblati cu un calculator dupa voi tot timpul, laptopul este cea mai buna varianta. Pentru cei care vor sa-si cumpere un laptop pentru facultate, cel mai bine ar fi sa  aleaga ceva simplu si ieftin, neavand nevoie de laptopuri foarte performante.

2. Tableta O tableta este foarte utila, chiar daca unii dintre voi va ganditi ca o puteti folosi doar pentru jocuri. Atunci cand sunteti plecati pentru cateva zile, poate nu aveti chef sa umblati cu laptopul dupa voi, mai ales  daca nu aveti la dispozitie prea mult spatiu si nu vreti sa aveti greutate cu voi. O tableta nu costa mult, iar daca nu vreti sa o folositi doar pentru jocuri, sigur se va misca bine. Eu am o tableta pe care o folosesc tot timpul cand plec de acasa si imi rezolv treburile rapid.

3. Smartphone Daca te duci intr-un oras mare ai nevoie de un telefon performant, te va ajuta foarte mult. De exemplu, daca vreti sa te duci in Bucuresti la facultate si nu esti obisnuit cu orasele mari iti  va veni greu sa te obisnuiesti. Un smartphone te ajuta sa gasesti localurile de care ai nevoie, te va ajuta sa iti dai seama pe unde  te afli si cum ajungi la destinatie  mai usor.

4. Cuptor  cu microunde Il consider foarte important, mai ales pentru  ca majoritatea studentilor nu mai au timp sa faca mancare. In general isi cumpara diverse produse din supermarketuri  si le vine foarte usor sa le  incalzeaza la microunde. Iti ia mult timp sa faci mancare, din acest motiv consider cuptorul cu microunde ceva foarte folositor pentru orice student. Stim cu totii cat de greu este cu banii si cat de dificil este sa cumperi aceste lucruri pentru facultate, cat si altele de care aveti nevoie.

Sunt multe cheltuieli pentru facultate si ne este greu tuturor, mai ales daca nu intram la buget si suntem nevoiti sa platim taxe mari, pe care unii nu ni le permitem.

Daca ai nevoie de anumite lucruri pentru facultate si nu dispui de banii necesari pentru a le cumpara, o varianta simpla ar fi un credit nevoi personale, astfel vei reusi sa cumperi tot cea ce ai nevoie, pentru a putea ajunge la facultate fara griji. Eu am gasit o firma numita AVBS Credit care ofera diverse imprumuturi, cum ar fi cel de nevoie personale.

Acestia ofera ceva foarte interesant, aplicatia  AVBS credit pentru smartphone-uri, care va permite sa aplicati la un credit direct de pe telefon. Deocamdata aplicatia  este disponibila doar pentru Android si iOS, nu stiu cand va aparea si pentru celelalte sisteme de operare mobile. Dupa ce ati instalat aplicatia, trebuie introdus codul unic 0001 pentru a o putea folosi.

In conluzie, un credit  de nevoi personale este util in astfel de momente, chiar  daca uneori nu prea aveti curaj sa aplicati pentru unul.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *