Magic Led – ce produse ofera

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Magic Led este un magazin online ce comercializeaza diverse becuri, spoturi si alte produse din aceasta categorie. Atunci cand vrei sa faci economie la curent, cei mai multi recomanda becurile economice, care au un consum foarte mic, in comparatie cu alte  becuri pe care le folosim in general. Chiar daca multi nu le cumpara pentru ca au un pret mai mare, cei care aleg sa investeasca cativa bani in becurile economice, isi vor da seama cu timpul ca au facut o buna alegere si ca platesc mai putini bani la facturile lunare.

Magic Led este un magazin online, in principal, dar ii puteti gasi si in Bucuresti, la Showroomul de pe  B-dul Ion Mihalache, nr. 42-52, Bloc 35, Parter, Sector 1, daca doriti sa le testati produsele direct in magazin. Cei care nu sunt din capitala, pot alege sa comanda produsele dorite online, ele ajungand in maxim 2 zile lucratoare.

Cam asa arata showroomul lor:

magic-led-2 magic-led-1

 

Becul econom din imaginea de mai jos costa in jur de 40 lei si consuma doar 15W, avand in vedere ca becurile mai puternice de pe piata au in jur de 100W. Un astfel de bec iti va oferi lumina de care ai nevoie la un consum mult mai mic, diferenta de pret fiind doar la achizitionarea becului.

bbec-led-15w-e27-alb-neutru-1-600x600

 

O lampa led de birou nu costa deloc mult si cu siguranta este de ajutor atunci cand lucrati pana seara tarziu. Avand in vedere ca tot mai multe persoane ajung sa piarda noptile lucrand de acasa pentru proiectele personale, o astfel de lampa ar fi de ajutor oricui.

lampa-led-birou-1w-alb-rece-cu-clips-1-600x600

 

Pentru cei care vor sa ilumineze un spatiu comercial, cea mai buna varianta ar fi panourile led. Acestea costa putin mai mult, dar ofera un design special si un consum foarte mic. Panoul din imaginea de mai jos este de 15W si are puterea unui bec normal de 80W, cea ce inseamna o mare economie in timp.

panou-led-cu-driver-15w-alb-rece-300x300mm-2-600x600

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *