Mass Planner – un soft ce merita cumparat?

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Cei care se ocupa de Social Media probabil au auzit de Mass Planner, un program care ii ajuta foarte mult sa isi faca treaba. Social Media este locul in care tot mai multa lume in promoveaza diverse afaceri si reusesc de multe ori sa atraga clientii potriviti. Retelele de socializare au devenit tot mai populare in ultimii ani, iar in ziua de astazi putem spune ca majoritatea persoanelor care folosesc internetul, sunt active pe minimum o retea de socializare, motiv pentru care Social Media a devenit o unealta atat de eficienta in promovarea afacerii tale sau a unui simplu site.

Atunci cand lansezi o campanie de promovare in Social Media, cel mai probabil vei apela la o persoana specializata, care te va putea ajuta sa iti atingi obiectivele cat mai repede. Daca tu nu ai uneltele si cunostintele necesare, cu siguranta nu te vei gandi sa incepi promovarea pe retelele de socializare fara ajutorul cuiva.

Totusi, vreau sa va prezint un soft pe care il folosesc de ceva timp si care m-a ajutat foarte mult. Chiar daca nu am o experienta prea mare cu Social Media, pot sa spun ca am atras o multime de vizitatori pe siteurile mele, fara sa fac prea multe.

Softul se numeste Mass Planner si este disponibil la un pret foarte bun, pentru cea ce ofera. Am folosit multe programe pentru programare postari Social Media si cele mai multe dintre ele nu se descurcau asa cum mi-as fi dorit, avand anumite dezavantaje care nu te lasau sa iti faci treaba asa cum iti doreai.

Mass Planner este un soft complex, care te va ajuta in campania ta pe Social Media. Poti sa il folosesc pentru a programa postari pe Facebook, Twitter, Pinterest, Google Plus, Linkedin si chiar Instagram. Programul iti permite sa creezi campanii dupa bunul tau plac, vei putea sa alegi orele intre care sa fie postate articolele tale in Social Media, vei putea sa aleg unde sa fie postate, cand sa fie postate si cum sa fie postate.

Eu am utilizat Mass Planner pentru Facebook cel mai mult si aici stiu cel mai bine cum merg lucrurile. La sectiunea What to Publish a fiecarei campanii vei avea o multime de optiune, cea ce inseamna ca poti face o postare dupa bunul tau plac, pentru a avea un reach cat mai mare. Poti alege ca imaginea pe care o doresti sa fie uploadata automat, poti alege ca programul sa dea Share la o postare de ta, poti alege ca postarile sa fie preluate din RSS, Flickr sau Pinterest. O optiunea importanta este acea de a posta o imagine cu link, astfel incat oricine va da click pe imagine va fi redirectionat spre siteul tau.

Pentru Facebook, cel mai bun impact il vei avea atunci cand vei folosi grupurile pentru a posta cea ce oferi tu. De exemplu, daca ai un magazin de piese auto, cea mai buna idee pentru a promova un produs este sa folosesc grupurile in care se vorbeste despre masini. Mass Planner te ajuta in acest caz, pentru ca ai o functie care iti adauga automat grupuri la contul tau, in functie de cateva cuvinte cheie pe care le folosesc.

Dupa parerea mea, Mass Planner este softul cel mai util in Social Media, este cel mai bun soft pe care l-am folosit in acest scop si cu siguranta il voi folosi in continuare. Are o multime de functii, dar eu le-am prezentat pe cele mai importante pentru tine.

In concluzie, daca aveti nevoie de promovare pe Social Media, va recomand cu placere Mass Planner.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *