Melodii pe care trebuie sa le asculti

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Muzica e foarte importanta pentru noi toti, cu siguranta ascultam muzica in majoritatea timpului, indiferent de ce facem. Ascultam muzica in masina, cand suntem afara, cand ne plimbam, muncim, invatam, mancam sau cand facem alte activitati care se impaca bine cu muzica. Eu ascult des muzica, mai ales cand stau la calculator. Primul lucru pe care il fac cand deschid calculatorul este sa dau drumul la muzica si nu prea o mai opresc pana nu cred de la el .Rare sunt momentele cand nu ascult muzica, doar atat cand sunt foarte obosit si am ceva de terminat pentru ca vreau sa ma culc mai repede, dar nici asta nu se intampla prea des.

O melodie frumoase te energizeaza atunci cand faci sport, din acest motiv vedem multi sportivi care alearga cu castile in urechi, muzica te motiveaza intr-un fel si te ajuta sa uiti de unele lucruri, pentru a te putea concentra pe cea ce e important in acel moment.

Vreau sa va las mai jos 2 melodii care imi plac mult, voi incerca sa postez melodii care ar putea sa le placa tuturor, sa nu ma axez pe un anumit gen, fiindca fiecare are gusturile diferite in muzica si este greu sa convigi pe cineva sa ii placa cea ce asculti tu.

OneRepublic – Counting Stars este o melodie care imi place mult si o ascult destul de des, chiar daca nu zilnic. Este o melodie care iti da energie, nu prea ascult melodii triste, obisnuiesc sa ascult ceva care sa imi dea energie si chef de activitate.

 

Imagine Dragons – Demons imi place mult, incepe frumos si se termina la fel, incepe linistit urmand sa aiba mai multa “forta” mai pe la mijlocul melodiei. Ascult cateva melodii de la Imagine Dragons pentru ca unele sunt chiar reusite si merita ascultate.

In general ascult Eminem, Parazitii si alte trupe straine de muzica rock, care este posibil sa nu va placa, asa ca am hotarat sa va arat aceste melodii, sunt sanse mari sa le ascultati si voi de acum inainte.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *