Metalhead Meeting – 7 iunie 2014

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

metalhead meeting

Vreau sa spun cateva cuvinte despre un festival la care am participat si mi-a placut mult. Pe 7 iunie am fost in Bucuresti pentru concertele din cadrul festivaului Metalhead Meeting, festival ce a avut loc la Arenele Romane. Inca din primele zile cand au anuntat headlinerii Moonspell si Sepultura stiam ca trebuie sa ma duc, Moonspell fiind una din trupele mele preferate pe care o ascult de multi ani.

Concertele au inceput la ora 18, iar prima trupa care a urcat pe scena a fost Endsight, o trupa care m-a impresionat prin prestatia lor si au reusit sa ne face pe toti mult mai energici inca din primele minute. Romanii de la Diamonds are forever au fost mult mai buni decat ma aspteptam. Au facut un show super si m-au impresionat, ii consider o trupa de succes care pe viitor va avea un numar semnificativ de fani, daca o vor tine tot asa. Sincarnate au fost urmatorii pe scena, o trupa tot din Romania, dar care nu au reusit sa faca showul potrivit pentru un asemenea festival si nu s-au remarcat printre celelalte trupe. Last Hope, trupa din Bulgaria, a cantat bine, asta s-a vazut si din reactia publicului, care a izbucnit cand au inceput sa cante. Au urmat cei de la Arkona, primul headliner, o trupa de folk-metal din rusia. Nu pot spune prea multe despre ei, pentru ca genul acesta nu este preferatul meu, dar publicul a fost incantat de aparitia trupei. Partea cea mai interesanta pentru mine a fost cand cei de la Moonspell au intrat pe scena si au inceput sa cante, trupa pe care o asteptam cu nerabdare de ore bune. La sfarsit, cei de la Sepultura ne-au incantat cu un show pe cinste, chiar daca publicul era obosit, tot si-a gasit energia necesara pentru a se distra in timpul melodiilor pe care le-au cantat.

In concluzie, am avut parte de o seara pe cinste, asa ca va recomand si voua sa participati la viitoarele editii Metalhead Meeting, una avand loc chiar pe 27 septembrie anul acesta, dar voi spune mai multe despre asta intr-un nou articol.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *