Moonspell canta la Rockstadt Extreme Fest 2015

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Anul 2015 a venit cu o noua confirmare pentru festivalul Rockstadt Extreme Fest 2015, o noua trupa a fost anuntata ca va canta la evenimentul mult asteptat de romani. Rockstadt Extreme Fest 2015 va avea loc la Rasnov, unde timp de 4 zile vom putea asculta muzica trupelor noastre preferate. Festivalul va avea loc de pe 12 pana pe 15 august si cu siguranta va fi unul reusit. Din ce am citit referitor la cel de anul trecut, fanii erau foarte fericiti in legatura cu organizarea, majoritatea s-au simtit bine si au avut parte de momente placute in cadrul festivalului Rockstadt Extreme Fest 2015.

Moonspell va fi pe scena in acest an la festival si vor avea un show nou pe care il vor prezenta pentru prima data la noi in tara. Trupa a avut mai multe concerte in Romania si tot timpul a avut o primire calduroasa. Eu am avut ocazia sa ii vad anul trecut la Metalhead Meeting si pot spun ca au facut un show super.

Vor canta un recital numit The Vintage Set, bazat mai mult pe albumele Wolfheart si Irreligious, albumele cele mai importante ale trupei, care au reusit sa scrie istorie in lumea muzicii metal.

Astfel, la Rockstadt Extreme Fest 2015 vom avea parte de un show nou a trupei Moonspell, un recital care nu a mai cantat in Romania.

Aceasta noua confirmare ma motiveaza si mai mult sa merg la festival, fiind una dintre trupele mele preferate.

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *