Motive pentru care ar trebui sa inveti sa dansezi

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Poate ca dansul nu e asa important pentru unii, asa cum e pentru cei pasionati de asta. Fiecare are ppareri diferite despre anumite lucruri, iar asta ne face unici, cea ce e bine. Dupa parerea mea, dansul nu este cea mai imteresanta activitate, dar stiu ca sunt persoane care adora sa danseze, chiar cunosc astfel de persoane. Pentru ei dansul este important si il considera limbajul trupului. Eu nu prea dansez, foarte rar am ocazia sa fac asta, iar de cele mai multe ori incerc sa evit. Chiar daca am avut ocazia de cateva ori sa invat putin dans, nu mi sa parut niciodata atat de interesant.

Cu toate ca nu sunt un fan al dansului, in anumite momente e bine sa stii sa dansezi, pentru ca te vei duce la anumite evenimente unde toata lumea danseaza. Nu prea poti sta deoparte in astfel de momente, chiar da nu stii sa dansezi sau nu iti place. Nu e frumos sa stai degeaba cand toata lumea se disteaza. Acesta ar fi un prim motiv pentru care ar trebui sa inveti putin dans, macar cateva miscari.

Pe langa faptul ca vei avea nevoie unori sa stii sa dansezi, dansul este sanatos, exact ca multe alte sporturi. Cam tot cea ce inseamna miscare dace bine corpului nostru, de care ar trebui sa avem mare grija, chiar daca e cam greu in zilele nostre. Cand traim intr-un mediu atat de poluat si mancam tot timpul produse nesanatoase trebuie sa facem mai mare efort pentru pastrarea sanatatii noastre.

Daca te duci intr-un club si stii sa dansezi foarte bine, imediat poti cunoaste persoane noi invitandu-le sa danseze cu tine. Atunci cand dansezi cu cineva necunoscut vei dori sa cunosti mai bine persoana respectiva, iar daca te tin picioarele sa dansezi mai mult, sigur vei ajunge sa stii mai multe despre acea persoana.

Nu se stie niciodata cum iti dai seama ca ai un mare talent la dans daca inca nu ai inceput sa inveti cate ceva despre asta. De multe ori s-a intamplat ca cineva sa isi descopere un talent “din greseala”. Poate vei ajunge sa iubesti dansul, asa ca ar fi bine sa incerci macar. Daca esti tanar vei fi “obligat” sa dansezi cu prietenii la diferite petreceri. Sigue nu ti-ar place sa sa te faci de ras in fata prietenilor doar pentru ca nu stii sa dansezi.

Daca te hotarasti ca vrei sa inceti cateva miscari de dans, poti incerca diferite cursuri step by step dance Bucuresti de unde poti invata mai multe despre dans.

Este greu sa invetu de unul singur sa dansezi, iar cel mai probabil nu vei invata mare lucru. Cel mai bine cauti noste cursuri la tine in oras, astfel vei avea parte de un profesor priceput care iti va arata exact ce trebuie sa faci pentru a invata rapid sa dansezi.

In concluzie, daca ai ocazie sa urmezi niste cursuri de dans, nu ar trebui sa o ratezi, nu stii niciodata cand iti vor fi de folos, asa ca ar trebui sa profiti de asta cat mai repede.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *