Motive pentru care sa ai un animal de companie

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Nu stiu cati dintre voi aveti un animal de companie, dar poate ca multi v-ati dori sa aveti unul. Animalele de companie au fost tot timpul printre preferintele copiilor, care doresc sa aiba un partener de joaca tot timpul. Pentru copii, un animal de companie poate sa il ajute in dezvoltarea sa, asa ca ar fi un lucru bun sa ii cumperi un animal de companie copilului tau. Acesta va invata ce inseamna sa fii responsabil, lucruri folositoare pentru viitorul acestuia.

Chiar daca multi parinti refuza sa le cumpere copiilor animale de companie, avand in vedere ca este o mare responsabilitate, atat pentru copil cat si pentru parinti. Nu este chiar atat de usor sa ai grija de un animal, mai ales daca vrei sa achizitionezi unul pretentios.

Este important sa te informezi bine despre cum poti intretine animalul pe care ai dori sa il cumperi, sa te interesezi daca mediul in care traiesti este potrivit si pentru el, pentru a sti daca vei putea avea grija de el sau nu.

Internetul este o sursa importanta de informatii, poti gasi aproape orice vrei asa ca cel mai bine ar fi sa te informezi de pe internet despre lucrurile de care ai nevoie. Sunt multe siteuri dedicate animalelor de companie, asa ca poti gasi usor cea ce ai nevoie, fara sa te complici deloc. Dupa cateva cautari pe internet, poti gasi animalul potrivit pentru familia ta, animalul de companie care se va adapta perfect la mediul in care traiesti.

De ce ar trebui sa ii cumperi un animal copilului tau?

1. Va invata ce inseamna responsabilitatea, cumparandu-i un animal de companie pe care va trebui sa il ingrijeasca. Astfel, va invata un lucru foarte important care il va ajuta in viata. Este important sa il educi pe copilul tau prin mijloace mai neconventionale, pentru a-l face sa inteleaga mai usor unele lucruri.

2. Copilul tau va avea tot timpul companie si cel mai probabil, animalul respectiv va deveni cel mai bun prieten al lui. Este important sa invete ce inseamna atasamentul fata de cineva, iar un animal este cel mai potrivit pentru copilul tau.

Momentan aceste 2 motive le consider cele mai potrivite. Copilul tau va avea cum sa piarda timpul si se va distra atunci cand va fi alaturi de animalul lui de companie.

Un caine este cel mai potrivit, dupa parerea mea. Cainii se ataseaza foarte multe de stapanii lor si va avea mare grija de copilul tau, asa ca este un motiv in plus sa ii cumperi un caine.

Daca doresti sa cumperi un animal de pui, este important sa il hranesti corespunzator. Poti gasi aici un Petshop de un de sa cumperi cea ce ai nevoie. Mancarea este foarte importanta in primii ani de viata, asa ca ar fi cel mai bine sa cumperi ceva potrivit, sa ii asiguri o alimentatie bogata in proteine si vitamine, pentru a se dezvolta asa cum trebuie.

In concluzie, ar fi bine sa ii cumperi un animal de companie copilului tai, cel mai bine ar fi sa ii cumperi un caine, dupa parerea mea.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *