Need For Speed

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

need for speed

Cand vine vorba de filme sunt destul de pretentios. Chiar daca in ultima vreme nu prea m-am mai uitat la multe filme pentru ca mi-ai ocupat timpul cu alte activitati si am decis sa nu mai stau foarte mult la calculator, totusi o data la cateva zile tot mai urmaresc un film care mi se pare interesant.

Am vazut acum 2-3 zile filmul Need For Speed, un film care mi-a atras atentia datorita popularitatii jocului cu acelasi nume. Ma gandeam ca trebuie sa fie ceva bun, un film despre masini, un film despre curse de masini, ceva interesant facut asa cum trebuie, un film care sa te captiveze inca de la primele cadre.

Pentru mine a fost asa cum am crezut, a avut actiune si un subiect interesant. Chiar daca scenariu a fost relativ simplu si previzibil, producatorul a reusit sa ceva interesant in poveste si sa faca filmul mai interesant. Cei pasionati de masini puternice si curse ilegale sigur vor aprecia filmul, pentru ca acesta este subiectul principal.

Pe IMDB nu are o nota mare, doar 6,8 a reusit sa obtina acest film, chiar daca ar fi meritat mai mult, dupa parerea mea. Cei care au vazut serialul Breaking Bad sigur il stiu pe actorul Aaron Paul, care joaca rolul principal in Need For Speed.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *