O petrecere luminata si iluminata

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Anul acesta, fetita mea a dorit o petrecere mai speciala pentru ziua ei. A implinit 10 ani si a cam lasat deoparte papusile si ursuletii de plus. Acum a inceput sa fie din ce in ce mai interesata de haine, muzica si dans. A tot vazut ea, la televizor, seriale pe canalele pentru copii, in care personaje poznase dadeau petreceri cu tematica si cu decoratiuni fabuloase. Personajul ei preferat este Violetta si fiica mea isi dorea ceva care sa aduca aminte de serialul cu pricina. Voia decoratiuni mov, DJ si jocuri de lumini.

Asa ca ma inceput marea modificare pentru petrecere. Pentru ca stam la casa, sotul meu avusese stralucita idee de a mai construi o dependinta in curte, in care depozitam diverse obiecte. Era destul de mare, cam cat un living, as ca, am hotarat sa facem totul acolo. Am inceput sa scoatem toate obiectele din dependinta, am zugravit, am curatat si astfel, in doua saptamani, totul arata ca nou. Puteai chiar sa si locuiesti acolo.

Dupa aceea am facut rost de masute si scaune, le-am decorat cu tul mov. Aratau precum un tutu de balerina. Apoi am angajat o firma speciala care sa ne faca meniurile dar si un candy bar cu briose, acadele si alte dulciuri, toate cu imaginea indragitului personaj. DJ s-a oferit cumnatul meu care se pricepea la muzica si ne-a spus ca va face o selectie de cantece speciale pentru copii. Am cumparat baloane insa ne lipseau luminile. Nu mergea sa lasam doar becul din dependinta. Tot cautand pe internet idei de lumini pentru petreceri, am descoperit Banda Led. Asa am ajuns pe site-ul Ledia.ro care comercializeaza astfel de benzi.

Aici se pot gasi: Banda Led RGB, Banda Led Digitala, Banda Led Monocolora si Kit Banda Led. Am optat pentru 3 role, de 5m fiecare lungime fiecare, de Banda Led Digitala cu mai multe culori pentru a obtine un joc de lumini ca de discoteca. Banda adeziva permite aplicarea ei pe orice suprafata si se poate controla si prin computer. Dupa ce a fost montat totul, dependinta noastra arata ca un club in toata regula. Fiica mea a avut o surpriza de proportii. Invitatii au fost uimiti de pregatirile facute si de atmosfera creata de luminile de la Banda Led. Copiii s-au distrat de minune dar si noi adulti. Am decis ca acea dependinta sa o folosim, de acum inainte, numai pentru petreceri, chiar si pentru parinti.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *