Obisnuieste-ti copiii sa invete online

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

logo

Cand spun asta, ma refer la faptul ca ar trebui sa-ti inveti copiii sa mai invete si pe calculator, sa nu piarda tot timpul jucandu-se. Majoritatea copiilor care pierd timpul la calculator, nu fac nimic decat sa se joaca, asa ca le poti arata diferite siteuri de unde potĀ invata lucruri folositoare. Copiii ar trebui invatati ca pot face si lucruri folositoare la calculator, nu doar jocuri si Facebook, cum se obisnuieste in zilele noastre. Calculatoarele sunt o sursa foarte buna de informatii pe care o putem folosi, asa ca trebui sa profitam de asta.

Cambridge-300x117

Limba engleza este foarte importanta pentru toti, fiind o limba de curculatie internationala si vorbita in tot mai multe tari. Limba engleza o gasesti peste tot, fie ca te uiti la filme, te joci tema, umbli la calculator sau pur si simplu mergi pe strada. Este bine sa stii limba engleza de mic, sa incepi sa inveti o limba straina inca de cand esti copil.

Daca doresti sa ii ajuti pe copiii tai sa invete engleza, ar trebui sa ii obisnuiesti sa faca teste online, sunt de mare ajutor si ii face sa inteleaga mai bine o limba straina. Poti sa il inveti pe copilul tau sa foloseasca testele la limba engleza de pe e-istet.ro, fiind o platforma online de teste care pune la dispozitie teste de engleza, matematica, romana si alte materii folositoare pentru clasele primare.

Aceasta platforma de invatare online este una utila pentru tot mai multi parintii. Cei care au copiii stiu cat de greu este sa le explice ceva, dar nu au studii in acel domeniu si nu prea se pricep la materia respectiva. Un site de teste online cu siguranta le va oferi copiilor informatiile necesare pentru a le fi mai usor la scoala si pentru ai ajuta in viitorul acestor, care este cel mai important.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *