Oblivion

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

In ultima perioada am reinceput sa urmaresc cat mai multe filme asa ca voi incepe sa scriu cat mai multe articole despre filmele pe care le-am vazut. Apar multe filme in fiecare an si este greu ca toate sa fie pe placul tuturor.

Oblivion este un film care nu mi-a placut deloc si nu consider ca merita nota mare de pe IMDB, adica nota 7. Povestea filmului nu este chiar atat de interesanta pe cat pare, chiar daca este vorba de planeta noastra distrusa si se incearca salvarea ei.

Am decis sa urmaresc filmul dupa ce am vazut trailerul si am citit cateva descrieri este el. In acest este vorba de un veteran care are misiunea de a intretine niste drone, acestea luptand cu scavii, care se presupune ca ar fi cauza pentru care pamantul numai este locuibil. Veteranul incepe sa se intrebe daca misiunea lui este una corecta si daca face cea ce trebuie.

Intr-un final incepe sa-si dea seama despre ce este vorba si incearca sa rezolve problema. Totusi, unele idei din film nu sunt chiar atat de interesante si scenariul nu este unul surprinzator, dupa parerea mea.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *