Oglinda este prietena ta, Electronic Doctor iti promite

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Pentru orice femeie oglinda trebuie sa fie un aliat.Toate ne vrem admirate si apreciate. Ce facem insa cand devine dusman, cand devine un loc un reflexia noastra nu este una impecabila? Ne deprimam? Ne intristam? Cautam solutii chirurgicale sau poate leacuri babesti.

Toate mai pierdem cate o noapte, fumam, poate consumam mici cantitati de alcool sau nu oferim ingrijirea ideala. O noapte fara inlaturarea machiajului imbatraneste tenul cat ar imbatrani in mod natural in 7 zile. Si asa ajungem sa avem riduri, sa nu mai avem tenul de la 20 de ani si nici fermitatea si farmecul acestuia.

Oglinda este prietena ta, Electronic Doctor iti promite

Ca sa nu apelam la doctori care ne cer sume foarte mari de bani, Electronic Doctor vine in ajutor si ne ofera tratament inovator prin electromagnetism. Pe suprafata pielii, unde ridurile si-au facut aparitia se aplica un dispozitiv care emite unde electromagnetice care au ca rol regenerarea celulelor. Injectiile cu acid hialuronic sau botox sunt deja istorie. Feminitatea si tineretea sunt recapatate prin acest tratament unic si revolutionar.

Tratamentul pentru tinerete se realizeaza de doua ori pe saptamana si dureaza in jur de 5 saptamani. Gratuit, specialistii de la Electronic Doctor ofera un dermascan care iti va diagnostica simptomele pielii, problemele de care te lovesti si solutiile ideale. Procedeul este simplu: acest dispozitiv genereaza un camp electromagnetic care actioneaza in profunzimea pielii, regenerand suprafata afectata. Electronic Doctor se bazeaza pe capacitatea de autoregenerare a celulelor noastre fara a mai fi nevoie de interventie chirurgicala.

Asadar, clinica Electronic Doctor va ajuta, va ofera consiliere, va conecteaza la aparatul minune si va promite o tinerete fara batranete. Fara ace, fara seringi, fara cicatrici si doar cu riduri de la zambetul pe care il veti avea cand veti zambi de fericire, multimite fiind de rezultate. Tratamentul produs de specialist nu are efecte secundare, nu ofera stari de rau si nu o sa va intrerupa de la activitatea zilnica. Nici nu o sa aveti cicatrici sau urme ale unui tratament. Este total non-invaziva si recomandata oricarei femei.

Electronic Doctor

Daca sunteti insa foarte ocupate, va este greu sa va deplasati la clinica lor insa ati vrea sa va bucurati de avantajele acestui tratament, o solutie tot aici gasiti. Un specialist al clinicii va veni la dumneavoastra acasa, va va conecta la aparat si revine peste doua ore. Comod, simplu, eficient si convenabil.

Acum ridurile sunt de domeniul trecutului iar un ten mai tanar, mai frumos si mai sanatos este ceea ce oglinda arata.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *