One Week

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

one week

Un film care m-a impresionat, un film care mi-a placut foarte mult, un film pe care vi-l recomand tuturor si sper sa va uitati la el pentru ca merita. Nici nu mai stiu cum am dat de acest film si cum de m-am hotarat sa-l urmaresc. One Week, un film din 2008 care are o nota modesta pe IMDB, doar 7.1, a reusit sa ma bucure in acele momente si sa ma face sa ma gandesc la scopul fiecaruia in viata.

Este vorba de un tanar care a fost diagnosticat cu cancer si nu i s-a mai dat prea mult de trait. Cand a aflat asta nu a mai dorit sa faca nimic din cea ce a planuit, fiind complexat de gandul ca v-a muri in curand. Pleaca intr-o calatorie de recunoastere spirituala pentru o saptamana si primeste cu greu acordul iubitei sale, care dorea sa inceapa mai repede tratamentul. Acesta nu se vedea ca fiind un pacient, nu dorea sa stea in pat si in spital si sa spere  ca se v-a vindeca, asa ca a plecat pentru a mai petrece cateva zile fericite.

Idea filmului este interesanta si ar trebui sa fiti foarte atenti pentru a intelege despre ce este vorba si ce mesaj vrea sa transmita.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *