Patuturi pentru copii de la Erfi

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Pentru siguranta copiilor tai, cel mai bine ar fi sa cumperi obiectele potrivite. Copiii sunt foarte sensibili si la orice mica lovitura lucrurile se pot agrava, cea ce nu isi doreste nimeni. Daca ai un copil mic, cel mai bine este sa ii cumperi un patut potrivit pentru a fi tot timpul in siguranta, mai ales pe timpul noptii cand nu este supravegheat. S-au intamplat deseori accidente in timp ce copiii dormeau si din acest motiv este bine sa ne gandim mai mult la siguranta lor si sa nu punem tot timpul banii pe primul loc.

Erfi.ro este un magazin online care ofera patuturi pentru copii, confectionate in asa fel incat copilul sa fie in siguranta. Cele mai comode patuturi pentru copii sunt cele din materiale usoare, unde copilul nu prea se poate accidenta. Chiar daca preturile sunt mai mari, cel mai mult conteaza siguranta copilului tau, mai mult decat banii pe care esti nevoit sa-i platesti.

patut contour prestige

Un bun exemplu este acest Patut Contour Prestige, chiar daca este putin cam scump, pretul lui ajungand aproape de 1000 de lei, este un patut de calitate care va oferi copilului tau confortul de care are nevoie.

Ceva mai ieftin, chiar sub 500 lei, este modelul din imaginea de mai jos.

bett-roll-a-bed-gabi-id5618161

Daca sunteti adeptul produselor din lemn, puteti sa alegeti unul asemenea celui de mai jos.

patut-ix-din-lemn-cu-sertar-natur-tomi-erfi_1

Cei care sunt din Bucuresti si vor sa vada produsele lor, pot merge in showroomul din Mall Plaza. La 5 minute de Piata Unirii, pe strada Veseliei nr 39-41, puteti gasi showroomul lor, deschis de luni pana vineri de la ora 9 pana la ora 17.  Cel mai bine este sa testati produsele lor in magazine, astfel puteti sa va convingeti de calitatea pe care o ofera, pentru a sti daca merita sa le achizitionati.

Este important sa ii oferi copilului tau o buna crestere si siguranta de care are nevoie. Aici puteti citi mai multe articole folositoare pe aceasta tema, care va pot ajuta la cresterea copilului, pentru ca stim cu totii ca nu este o munca foarte simpla.

In concluzie, un patut pentru copilul vostru ii va oferi confortul si siguranta de care are nevoie.

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *