Premiile de la MWC 2014

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

MWC 2014 este un important evenimente de IT din Europa, aici fiind desemnate anul acesta cel mai bun smartphone, cea mai buna tableta si cel mai bun smartphone ieftin. Printre telefoanele lansate la acest eveniment se numara si Samsung Galaxy S5, dar si un telefon romanesc, Allview V1 Viper S, motiv pentru care am putea fi mandri de asta.

Probabil va intrebati ce smartphone din 2013 a castigat premiul cel mare, fiind desemnat cel mai bun. Sigur va astepti sa auziti ceva de la iPhone sau Samsung, dar HTC One a reusit sa ii intreaca la acest capitol. Chiar daca anul precedent a castigat Samsung Galaxy S3, anul trecut cei de la HTC au reusit sa scoata pe piata un model de top, astfel castigant acest premiu de care sigur sunt foarte madri.

Cei mai bun smartphone ieftin din 2013 a fost Nokia Lumia 520, fiind disponibil pentru doar 150 de dolari. Despre cei de la Nokia nu prea s-au auzit multe in ultima vreme, gama lor de telefoane Lumia care ruleaza pe Windows Phone nu prea a avut succes, motiv pentru care au ramas putin in urma si au de recuperat daca vor sa ajunga iar in top. Acest premiu este unul care arata ca telefonele lor au un raport calitate-pret foarte bun.

Tableta care a primit premiul ca fiind cea mai buna, este o tableta de la Apple despre care am auzit cu totii. Peste tot se vorba de iPad Air in momentul in care a aparut. Cei drept, in domeniul tabletelor nu prea poate sa ii intreaca nimeni pe cei de la Apple, tabletele lor au fost tot timpul superioare celorlalte, dar cine stie, poate la anul vor reusi alte marci sa se faca cunoscute. In anul 2012 tableta Google Nexus 7 a reusit sa castige acest premiu.

Aceste 3 premii au o mare importanta pentru piata de gadgeturi, prin acest mod s-a aratat cine au fost cei mai buni in anul 2013.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *