Prison Break – Un serial care mi-a intrecut toate asteptarile

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

prison break

 

Tocmai am terminat de urmarit un serial foarte interesant pe care il recomand tuturor. Prison Break mi-a fost recomandat de un coleg si mi-a spus ca e foarte bun, dar mi-a intrecut toate asteptarile, a fost mult mai bun decat credeam si merita urmarit de cate toti pentru ca vor fi incantati de acesta.

Serialul imbina perfect drama cu actiunea si vine cu o idee interesanta care ii face pe toti curiosi inca de la inceput. Fiind vorba de o conspiratie politica prin care sunt afectati oameni nevinovati, serialul devine imediat foarte captivant.

Pe IMDB are nota 8,6 cu toate ca ar merita mai mult, cel putin din partea mea ar primi macar un 9. Cele 4 sezoane si 81 de episoade nu sunt destule pentru a termina o poveste atat de complexa si interesant. Incepe cu Lincoln Burrows care este in inchisoare pentru o crima pe care nu a comis-o, totul fiind doar o inscenare. Fratele sau, Michael Scofield a facut in asa fel incat sa ajunga la el, pentru a-l scoate din inchisoare, fiind nevinovat.

Primul sezon de desfasoara in inchisoare, acolo are loc toata actiunea. Chiar daca poate parea plictisitor, asa cum am crezut si eu la inceput, lucrurile care se vor petrece acolo nu au cum sa te plictiseasca.

In al 2-lea sezon toti cei evadati sunt pe fuga si incearca sa se faca disparuti, dar le este foarte greu cu atat de multi agenti dupa ei cat si alti oameni care ii vroiau morti.

Sezonul 3 este putin mai scurt, fiind vorba tot despre o inchisoare, un ajunge Scofield, dupa ce este prins. Este obligat sa scoata pe cineva din inchisoare fiind amenintate 2 persoane la care tine.

Sezonul 4 este foarte interesant, pentru ca totul se temina, chiar daca nu cu bine pentru toti. Este ceva mai complicat, apar mai multe persoane implicate si asta complica lucrurile.

In concluzie, Prison Break este acum unul dintre serialele mele preferate, chiar mi-a intrecut toate asteptarile, stiam ca va fi un serial bun inca de la inceput, dar a devenit din ce in ce mai interesant.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *