Produse din hartie pentru o curatare eficienta

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Curatenia reprezinta un aspect care trebuie mentinut in orice spatiu, inchis sau deschis. Curatarea eficienta a unui spatiu ajuta si la mentinerea unei igiene corespunzatoare, poate ca cel mai important aspect al acestui proces. Si produsele din hartie pot avea un rol important in curatare si igienizare.

De la un domeniu de activitate la altul rolul dar si tipul de produse din hartie poate sa difere. Ca de exemplu, diferenta intre un restaurant si o fabrica, unde tipurile de prosoape de hartie sunt vizibil diferite, la restaurant mici, subtiri iar in fabrica mari si realizate din hartie mai groasa, care sa acopere o suprafata de stergere mai mare.

Putem gasi produse de curatare din hartie in diverse locuri, magazine si centre comerciale, dar ca in orice caz, calitatea acestor produse poate sa difere de la un caz la altul. Astfel, pentru o calitate cat mai buna a consumabilelor din hartie magazinul Sanito pe pune la dispozitie clientilor o oferta foarte diversificata de la servetele pentru uz casnic si pana la role industriale, utilizate in companii si fabrici. Desigur ca rolul acestora nu poate fi numai pentru curatara si igienizare dar pot fi utilizate si pentru impachetare si in alte scopuri utile.

In spatii precum bucatarii sau bai este mai eficienta utilizarea consumabilelor din hartie dar si mai usoara. Acestea absorb rapid lichidele si pot sterge eficient murdaria de pe majoritatea suprafetelor. Totodata, acestea sunt de unica folosinta asa ca nu mai este necesara spalarea acestora ca in cazul prosoapelor si lavetelor din materiale textile. De accea si pretul acestora este mai mic. Totodata, la Sanito sunt oferite si reduceri substantiale in functie de cantitatea de produse hartie care sunt achizitionate.

La fel de important in cazul anumitor tipuri de prosoape hartie este si aspectul estetic ca de exemplu in cazul servetelelor pe care sunt asezate tacamurile in restaurante si localuri la evenimente speciale. Astfel, acestea pot fi chiar si personalizate pentru o anumita tema sau un anumit eveniment. Este important si ca acestea sa se simta bine la atingere, un lucru pe care multi l-ar considera cam prea mult dar care este totusi adevarat si care reuseste sa imbunatateasca si mai mult serviciile oferite de un anumit local.

Revenind la sarcinile de curatare si igienizare, pentru a reusi sa facem asta cat mai bine este nevoie de consumabile din hartie care nu doar sa poata curata o suprafata dar si sa o pastreze asa pentru mult timp. Astfel, prosoapele de hartie special realizate pentru curatare pot avea suprafete tratate cu diversi detergenti si substante antibacteriene care sa indeparteze eficient atat murdaria cat si bacteriile care se pot crea pe o anumita suprafata. Astfel, o masa din bucatarie, o chiuveta sau chiar si faianta dintr-o astfel de incapare vor fi mult mai curate si mai sigure de utilizat. Asa ca puteti apela la produsele din magazinul Sanito oricand este nevoie de solutii de curatare si igienizare eficiente, moderne si ieftine pentru o afacere cat mai buna.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *