Produse electrocasnice: cadouri ideale pentru tinerii casatoriti

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Daca prietenii tai sau membri ai familiei urmeaza sa se casatoreasca, poti sa ii surprinzi cu niste cadouri utile si inovative. Sunt cateva articole pe care ar fi bine sa le eviti, deoarece multi oameni le aleg pentru a le face cadou cu astfel de ocazii. Asadar, nu este recomandat sa oferi electrocasnice precum cuptoare cu microunde, roboti de bucatarie, mixere, sau aspiratoare tinerilor casatoriti, deoarece acestea sunt cele mai comune tipuri de cadouri si s-ar putea sa alegi ceva ce au primit deja. Bineinteles, daca aparatele respective au functii inovatoare si un nivel calitativ ridicat, pot fi si ele cadouri exceptionale.

In continuare voi prezenta o lista cu electrocasnice care aduc noutate in bucatariile tuturor. La Selgros gasesti o gama larga de astfel de produse electrocasnice utile, dar si ingenioase prin functiile lor.  Surprinde-ti persoanele dragi cu cadouri mai iesite din comun si foarte usor de folosit, precum sunt urmatoarele:

liquidificadora-tristar-bl-4435-04

1. Blender Drink & Go Tristar – un blender cu care se pregatesc bauturi delicioase rapid si eficient. Dupa mixare trebuie doar sa scoti sticla din baza blenderului si sa ii pui capacul. Datorita recipientului de amestecare detasabil, blenderul este foarte util pentru persoanele active si mereu in miscare.

2. Fantana de ciocolata Hendi – un accesoriu potrivit pentru petrecerile mai speciale. Aparatul este din otel inoxidabil si poate sa contina pana la 700 g de ciocolata. Cu un asemenea aparat in bucataria lor, prietenii tai vor putea organiza evenimente memorabile.

3. Radio toaster Rusell Hobbs – un aparat multifunctional care poate sa prajeasca paine, sa incalzeasca si sa decongeleze preparate si sa difuzeze canale radio sau muzica de pe un mp3 player conectat. Veti fi uimiti ca un aparat atat de mic are atatea functii si utilizari.

Aceste trei aparate sunt doar cateva variante de cadouri inedite prezentate in oferta Selgros. Pentru a gasi mai multe cadouri interesante care vor ramane in amintirea persoanelor drai din viata voastra, consultati revistele cu oferte de la Selgros sau dati o fuga pana la magazin.

 

Magazinul Selgros Craiova

Sat Preajba, com. Malu Mare, str. Henry Ford, nr. 12, jud.Dolj

Tel. 0251 305 000

Fax 0251 305 199

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *