Promotii la electrocasnice de la Selgros in weekend-ul 16-18 mai

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

selgros

Cei care isi cauta electrocasnice pentru a putea sa isi redecoreze bucataria, acum este momentul sa ia deciziile finale si sa intre in magazinele Selgros pentru ca aici vor gasi promotii la electrocasnice care ii vor ajuta sa se decida mai usor asupra acestora.

Avantajul celor care cumpara in weekend-ul 16-18 mai electrocasnice pentru bucatarie de la Selgros Timisoara sau oricare alt magazin Selgros din tara, este ca beneficiaza de reduceri de 15% la toate aceste produse. Acestea, avand preturi mai mari, se vor simti imediat economiile facute. Asa ca, decat sa cheltuiti o avere pe electrocasnice, reduceti cheltuielile semnificativ prin programul de reduceri oferit de Selgros.

Electrocasnicele care intra in oferta sunt aragazele, cuptoarele electrice, plitele electrice, cuptoarele cu microunde, hotele, plitele si cuptoarele incorporabile. Fiecare categorie dispune de o multime de modele de la o gama variata de brand-uri cu renume.

Si daca tot suntem in bucatarie, pentru a incerca noile tale electrocasnice, ai la dispozitie retele lui chef Cezar pentru o multime de ocazii speciale si pentru toata familia. Fiecare dintre ele le poti incerca pe aparatura ta noua cumparata la reducere din magazinul Selgros.

Cele mai noi retele de la chef Cezar sunt 7 retete de drob cu care iti vei putea incerca atat cuptorul cat si plita si hota. Aragazul pentru fierberea ingredientelor inainte de a le pune in preparat si a le baga la cuptop, iar hota pentru a nu lasa mirosul puternic al carnii de miel sa se imprastie prin casa. Iar a doua zi, cand familia va mai cere din deliciosul drob, il vei incalzi in cuptorul cu microunde. Asa ca bucurati-va de promotii la electrocasnice si gatiti dumnezeieste retetele lui chef Cezar pentru cei dragi.

Magazin Selgros Timisoara
Produse alimentare si nealimentare
Calea Aradului nr. 64, Timi┼čoara
Tel. 0256 279 000

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *