Rockstadt Extreme Fest – evenimentul rock a anului

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

AFIS-ROCKSTADT_BANDS_LOGO_DESEN-FINAL

Hai sa va spun cateva cuvinte despre un eveniment foarte important pentru iubitorii de muzica rock, Rockstadt Extreme Fest, eveniment unde vor canta o multime de trupe mari din intreaga lume si vor face atmosfera de care este nevoie la un astfel de concert.

Avand loc la Rasnov, in aer liber, intre copacii din padure, va fi cu siguranta cel mai important eveniment outdoor a anului, va fi un eveniment care va atrage atentia atat romanilor cat si strainilor. Tuturor ne place natura, iar un eveniment care sa aiba loc exact in mijlocul naturii poate fi considerata o oportunitate unica de a te distra, alaturi de prietenii tai si ascultand trupele ta le favorite.

Pretul unui bilet este mai mult decat acceptabil, doar 150 de ron pentru cele 4 zile de festival, 4 zile de distractie continua si muzica pe cele 2 scene amenajate. Consider ca pretul este foarte mic, daca iei in considerare cat tine festivalul, ce trupe vei putea asculta si amplasarea acestuia.

Trupe mari vor veni sa canta la noi in tara, trupe ca Behemoth, Katatonia, Sodom, Grandexit, Obituary si multe altele. Cei care se hotarasc sa bata drumul pana acolo vor avea parte de cateva zile de distractie asa cum isi doresc. In apropierea zonei de festival se va organiza un camping, asa ca oricine isi va putea inchiria un cort, contra cost. Zona festivalului va avea tot ce este necesar pentru ca o persoana sa se simta bine, sa nu duca lipsa de nimic.

Chiar mi-a atras atentia acest festival, mi-as dori doar mult sa pot merge, dar inca nu sunt sigur daca voi dispune de banii necesare. Totusi, ma aflu la o distanta considerabila de Rasnov si cheltuielile ar fi cam mari, dar poate reusesc sa particip la acest festival, care va fi unul unic, cu siguranta.

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *