Romania – Insulele Feroe

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Cred ca sunt o gramada de fani ai fotbalului care citesc acest blog zilnic, iar daca nu, cu siguranta sunt multi oameni aici care sunt, chiar foarte putin, interesati de rezultatele Romaniei in meciurile oficiale de fotbal. Ei bine, cred ca deja stiti ca in aceasta seara, de la ora 19, Romania va juca acasa cu Insulele Feroe, un meci foarte important pentru noi in lupta pentru calificarea la Campionatul European de Fotbal din 2016. Acesta este al 5-lea meci din grupa F, grupa Romaniei. Pana acum avem 10 puncte, urmati de Irlanda de Nord cu 9 puncte si de Ungaria cu 7 puncte.

Romania – Insulele Feroe

Pot sa spun ca am fost foarte surprins cand Insulele Feroe au reusit sa fure victoria in meciul cu Grecia si i-au lasat fara nici o victorie din 4 meciuri, ci doar cu un punct. Astfel, ultima clasata in aceasta grupa nu este echipa feroezilor, cum ne-am fi asteptat, ci echipa greaca. Foarte important pentru noi este si rezultatul Ungariei si al Irlandei de Nord care vor juca tot in aceasta seara. Romania a reusit sa inscrie de 6 ori in aceste 4 meciuri si sa primeasca doar un gol, de la Ungaria, la singurul meci pe care nu l-am castigat(terminat 1-1).

Astazi de la 19 toata lumea ar trebui sa se uite la meci si sa sustina Romania pentru ca dupa multi ani chiar avem sanse reale la calificarea pentru Campionatul European din 2016. Chiar daca mai sunt de disputat 5 meciuri fara acesta, de la care asteptam o victorie, eu cred ca schimbarea antrenorului a fost o miscare extrem de inspirata si una care ne poate aduce calificarea dupa multi ani. Chiar daca terminam si pe locul 2 este bine pentru ca si acest loc dupa direct la campionat. Locul 3 nu ofera calificarea directa, dar se face un fel de grupa speciala a echipelor de la locul 3 iar echipa cu cele mai multe puncte se califica. Speram totusi ca Romania sa termine pe 1 sau 2.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *