S-a terminat sezonul 2 din Hannibal

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Din pacate s-a terminat si sezonul 2 dintr-un serial foarte bun, Hannibal, un serial pe care il urmaresc cu placere, asa ca abia astept sa apara sezonul 3. Sezonul 2 s-a terminat pe 23 mai, dar eu abia ieri m-am uitat la ultimele 2 episoade, pentru ca nu am avut foarte mult timp, asa ca am facut o mica pauza.

Sezonul 2 are 13 episoade, iar ultimul este unul chiar foarte interesant. Sunt lucruri care mai trebuie lamurite asa ca astept sa apara sezonul 3 cat mai repede. Din cate am inteles, la sfarsitul anului 2014 sau la inceputul anului 2015 va aparea urmatorul sezonul. In serialul Hannibal este vorba de un criminal care a reusit sa ajunga la cea ce se poata numi “crima perfecta”, scapand de mai multe ori de autoritati.

Mi-a placut foarte mult in sezonul 2 cum a evoluat Will, cum a reusit sa se apropie de Hannibal si chiar sa ii castige increderea. Eu va recomand sa-l urmariti, este unul din serialele mele preferate, chiar daca am vazut doar 2 sezoane. Din cate am inteles, va fi un serial lung, regizorul dorind sa lanseze macar 6-7 sezoane, deci voi avea ce urmari atunci cand ma plictisesc.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

2 Responses to S-a terminat sezonul 2 din Hannibal

  1. anonim says:

    sincer ma asteptam la un alt final…si ma astept sa nu apara de abia in primavara lui 2015 ca ar fi destul de tarziu dupa parerea mea..dar vom vedea…nu ma asteptam la un asemenea final in sezonul 2 ,nici pe departe..dar totusi e interesant ca te lasa in suspans

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *