Salonul de coafura

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Acum cativa ani am cumparat o casa superba, care este situata in centrul orasului in care locuiesc. Am cumparat-o pentru ca doresc sa deschid un salon de coafura si cosmetica. Am discutat cu un designer specializat in amenajari interioare, care va veni si va face modificarile necesare ca sa transforme casa intr-un salon de coafura si cosmetica. Dupa terminarea amenajarilor si a achizitiei de aparatura necesara bunei functionari, am inceput recrutarea de personal specializat, calificat si cu experienta, pentru ca meseria de coafor se dezvolta continuu. Un bun coafor nu trebuie sa se rezume numai la ce si-a insusit in anii de scolarizare, ci este necesar sa tina pasul cu toate noutatile ce apar in meseria sa, sa isi insuseasca modelele de lucru avansate, acestea contribuind in mare masura la inbunatatirea lucrarilor sale, pentru ca exigentele clientelei cresc pe zi ce trece si trebuie satisfacute intr-o masura cat mai mare. De aceea, pentru a avea cat mai multi clienti, este esential sa folosesti materiale de calitate, iar igiena sa fie prioritara. Pentru ca igiena este prioritara, in salonul meu de coafura folosesc produse hartie de unica folosinta, astfel incat dupa fiecare utilizare le arunc.

Pe site-ul magazinului online Sanito.ro, se gasesc role cearceaf hartie si alte produse din hartie de unica folosinta. Multitudinea de produse comercializate de Sanito.ro ne da posibilitatea de a mentine fiecare loc perfect igienizat. Beneficiile pe care le ai folosind produsele din hartie de la Sanito.ro sunt multiple. Calitatea reprezinta principala trasatura pe care se pune accent. Bacteriile si microbii sunt cel mai usor de contractat, asa ca in salonul de coafura trebuie sa se gaseasca un numar suficient de lenjerie necesara, astfel incat la fiecare clienta sa se schimbe.

Fata de prosoapele din materiale textile, care aduna bacterii si reziduri, prosoapele din hartie sunt mai igienice, le folosim, apoi le eliminam prin aruncare. Cu toti stim ca raspandirea si dezvoltarea bacteriilor se face foarte usor, atat prin aer, atingere, cat si prin apa. Apa este un mediu rapid si ideal de transmitere a bacteriilor, facilitand imbolnavirea. Fie ca este vorba despre maini, corp sau alte suprafete, uscarea corespunzatoare cu prosoape din hartie de unica folosinta este esentiala pentru o curatare si igienizare eficienta si de lunga durata. Uscatul mainilor cu ajutorul prosoapelor din hartie, nu are rolul de a elimina doar apa, ci si bacteriile. Pentru salonul meu utilizez prosoape de hartie pliate, care sunt de foarte buna calitate, iar siguranta clientelor mele, cat si a personalului este asigurata. Prosoapele de hartie au o capacitate ridicata de absortie a lichidelor, uleiurilor, vopselelor si grasimilor. De aceea, este foarte important sa tinem cont de normele de igiena necesare orcarui spatiu cu care interactionam si sa folosim produse de cea mai inalta calitate. Daca vrei sa ai succes in afacere, atunci este foarte important sa ai grija de clientela ta. Tot ceea ce faci in salon pentru clientul care iti trece pragul, implica o preocupare permanenta pentru a satisface toate necesitatile acestuia. Facand aceasta, vei ridica standardele profesionale la rang de excelenta, iar afacerea iti va fi prospera.  

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *