Scapa de sughit rapid

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Stim cu totii cat de deranjant este sughitul, mai ales cand ne apuca in momente mai nepotrivite, la scoala, la magazin sau oriunde in public. Chiar daca nu este ceva jenant, totusi te deranjeaza cand vrei sa vorbesti si nu te poti opri din sughit. Uneori, nu mai scapi ore intregi de sughit, daca nu faci nimic. Daca nu functioneaza o metoda de mai jos va trebui sa incerci alta, pana cand nu mai sughiti. Pentru unii poate merge o metoda, pentru altii alta metoda, depinde de fiecare.

O prima metoda ar fi sa mananci ceva dulce sau poti lua o lingurita de zahar. Ai sanse mari sa scapi de sughit prin aceasta metoda, dar uneori nu va merge chiar atat de rapid.

O gura de apa calda poate fi o bune metoda pentru a scapa de sughit. Bea cateva guri de apa calda daca nu functioneaza din prima, chiar daca nu este prea placut sa bei apa calda, orice te poate scapa de sughit este binevenit.

Respira adanc si tine aerul in tine pentru cateva secunde. Fa asta de mai multe ori, pentru ca este una dintre cele mai bune metode prin care poti scapa de sughit. Eu asa fac tot timpul si de cele mai multe ori functioneaza.

Bea un pahar de apa rapid din mai multe inghitituri. Dupa 9-10 inghitituri s-ar putea sa scapi de sughit.

Am vazut ca multi recomanda sa iti pui degetele in urechi timp de 20-30 de secunde, cica ar fi o metoda prin care poti scapa de sughit, chiar daca nu am incercat-o niciodata, poate functiona, daca tot este atat de recomandata.

In concluzie, atunci cand te apuca sughitul trebuie sa faci ceva sa scapi de el, nu este o sensatie placuta si te deranjeaza. Daca incerci toate metodele de mai sus, trebuie sa functioneze macar una.

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *