Schimba piesele defecte la o masina

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail
Piese Auto - MotorVip

Piese Auto – MotorVip

Daca ai o masina stii cat de greu este sa o intretii si de cati bani ai nevoie in caz in care se strica ceva. Din acest motiv, trebuie ai grija tot timpul de ea si sa ii schimbi piesele defecte pentru a nu avea probleme si cu altele. O mare greseala pe care o fac majoritatea soferilor este ca merg cu unele defecte  o perioada destul de lunga, dandindu-se ca nu ii deranjeaza, dar problema este ca in cele mai multe cazuri, daca circuli cu o masina care are diferite probleme, in timp se vor strica si alte piese, asa ca va trebui sa platesti mult mai mult pentru a o repara.

Din acest motiv, consider ca nu este o idee buna sa mergi cu o masina defecta, chiar daca este ceva minor, cel mai bine ar fi sa o repari cat mai repede posibil.

Daca te hotarasti sa aduci o masina din straintate, ar trebui sa ii schimbi din prima unele lucruri la ea, pentru a fi sigur ca ai piese bune si vei putea circula in siguranta. Nu ai de unde sa stii cat de intretinuta a fost, asa ca cel mai bine ii schimbi tu cateva piese pentru a te simti in siguranta.

In primul rand ar fi recomandat sa schimbi filtrul de ulei si uleiul, astfel vei sti cand va trebui sa faci urmatoarea schimbare de ulei. Vei sti ce ulei ai pus in masina ta, vei sti ca este de calitate si cat timp te va tine. Dupa parerea mea, este un lucru foarte bun, asta ar trebui sa fac toti soferii care isi cumpara masina second hand.

Filtrul de combustibil ar trebui schimbat daca cumperi o masina din alta tara. Cum in unele tari soferii nu prea il schimba, fiindca au combustibil de calitate si nu isi fac probleme in legatura cu filtrul, in tara la noi nu se stie cand se va defecta, asa ca mai bine il schimbi pentru a fi sigur ca te va tine o perioada cat mai lunga de timp.

Daca vrei sa citesti mai multe despre lucrurile pe care ar trebui sa le schimbi cand aduci o masina din straintate, poti citi acest articol care mi s-a parut interesant si util pentru soferii din tara noastra. Cum multi isi cumpar masini din alte tari pentru ca sunt mai ieftine si mai bune, un astfel de articol sigur le este de folos.

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *