Sezonul 4 din Homeland

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Homeland este unul dintre serialele pe care le urmaresc, iar de curand a aparut noul sezon a acestui serial. Momentan s-a ajuns la sezonul 4, iar primul episod a aparut undeva pe la inceputul lunii. Eu abia astazi m-am uitat la primele 2 episoade din noul sezon, pana acum nu am avut prea mult timp sa ma uit la ele.

Pot sa spun ca a inceput foarte frumos serialul, multa actiune si suspans, un subiect nou si mai interesant, dupa parerea mea. Inca din primele minute a inceput cu ceva interesant si captivant, motiv pentru care imi place mie acest serial. Acum, Carrie se afla in Pakistan si este sefa statiei de acolo, asa ca ea are un rol foarte important. Se intampla multe lucruri neplacute in acest 2 episoade, un agent CIA fiind ucis in urma unei greseli in legatura cu un atac.

Carrie inca nu isi ia in serios rolul de mama si alege sa ramana in Pakistan, in loc sa vina si sa aiba grija de copilul ei.

Serialul este foarte interesant, sper sa fie asa pe tot parcursul lui. Abia astept sa vad urmatoarele episoade, sunt sigur ca vor fi la fel de captivante, motiv pentru care le voi urmari cu interes.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *