Sfaturi pentru afacerile tale

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Oare ce au in comun antreprenorii sau cei ma admirati CEO precum Gabriel Comanescu, oameni de succes care reusesc mereu in tot ceea ce isi propun? Care le sunt secretele sau care sunt ingredientele pentru a reusi? Care sunt lucrurile de care trebuie sa tii cont sau sfaturile pentru a reusi mereu in afacerile tale? Vei afla in ceea ce urmeaza.

Atunci cand incepi o afacere, trebuie sa incerci sa raspunzi unei nevoi. Daca produsul tau serviciile oferite nu vor prezenta interes, nu ai cum sa reusesti sau sa cunosti succesul precum Gabriel Valentin Comanescu.

In plus, trebuie in acelasi timp si sa cunosti foarte bine domeniul in care iti doresti sa te lansezi. Chiar daca pasiunea este cea care primeaza pentru tine, daca esti expert in domeniul tau, vei reusi sa oferi servicii sau produse de cea mai inalta calitate si sa fii util clientilor care au nevoie de tine.

La fel ca si in cazul lui Gabriel Comanescu, cu businessul sau, GSP, ai nevoie de calitati sau de aptitudini de leader, de compente de gestionare, de comunicare sau de organizare. Iar pe langa pasiunea pe care o pui in tot ceea fe faci, mai ai nevoie cu siguranta si de perseverenta sau implicare. La inceput trebuie sa accepti orice tip de ajutor venit din exterior dar sa incerci sa iti mentii autonomia in acelasi timp.

Iar in paralel, poti incerca da te perfectionezi pentru a inova mereu in domeniul tau de expertiza. Nu te culca pe lauri, ci incearca mereu sa devii mai bun si mai informat.

In plus, trebuie sa stii foarte bine care iti sunt priorotatile, sa stii cum sa ramai concentrat sau focusat asupra scopurilor si obiectivelor si sa vezi banii precum o energie proactiva care circula. Ai nevoie si de multa rabdare pana sa vezi rezultatul muncii tale.

Iar esentialul – sa crezi in visele tale si mai ales in tine. Nu uita ca ai nevoie si de o buna doza de indrazneala.

Reusita in afaceri depinde foarte mult si pe capacitatea ta de a comunica sau de a trasa sarcini celor din jur. Chiar daca esti la « carma » unei firme, asta nu inseamna ca trebuie sa faci sau sa rezolvi tu totul. Trebuie sa incerci sa focalizezi intreaga energie asupra a ceea ce este cel mai important de facut.

Sa te lansezi in lumea afacerilor este un pariu indraznet, dar si o aventura fascinanta pana ajungi la succes sau pana ajungi sa detii platforme precum Grup Servicii Petroliere. Nu este insa un pariu imposibil. Daca doresti alte detalii, poti gasi aici.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *