Si mirele trebuie sa arate perfect la nunta

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Cand vine vorba de nunti, parca de fiecare data greul cade mai mult pe mireasa. Aceasta trebuie sa se ocupe de invitatii, de flori, de meniuri, etc. Mirii au si ei responsabilitati, iar principala lor responsabilitate este sa aleaga cea mai potrivita formatie nunta. Sunt atat de multe formatii nunta Bucuresti si nu numai, incat e greu sa alegi. Insa, poti cere recomandari, poti cauta tot felul de informatii si poti afla pana la urma care e cea mai potrivita formatie nunta Bucuresti. Daca ai nevoie de o recomandare, ai incredere in Formatia Bucuresti, deoarece are artisti minunati, cu voci minunate care stiu sa faca atmosfera. Ai incredere ca poti alege una dintre cele mai bune formatii nunta.

Dar, sa lasam putin muzica si sa vorbim si despre cum trebuie sa arati tu in ziua nuntii. Si mirele e important, nu doar mireasa. O mireasa poate fi perfecta doar langa un mire perfect.

Daca vrei sa arati perfect alege-ti cu grija piesele vestimentare pe care le porti. Acestea trebuie sa fie de marimi potrivite pentru tine si sa iti vina extrem de bine. Crezi sau nu, si tu vei fi in centrul atentiei.

Importante sunt si accesoriile. Alege cu grija papionul/cravata, ceasul, cureaua, batista, butonii de la camasa, etc. Acestea trebuie asortate cu restul tinutei.

Alege atent si incaltamintea. Pantofii trebuie sa arate perfect si sa fie asortati cu cureaua. Alege-i cu grija si vei arata perfect.

Bucura-te de ziua nuntii si imbraca-te in asa fel incat sa te ridici la inaltimea miresei. Dar, stai linistit ca si ea te va ajuta in alegerile facute.

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

One Response to Si mirele trebuie sa arate perfect la nunta

  1. Laura says:

    Intr-adevar un aspect foarte important, multumesc pentru sfat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *