Siteurile pentru adulti – cat de urmarite sunt?

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Aceasta industrie a cunoscut o mare dezvoltare in ultima perioada, iar tot mai multe siteuri din acest domeniu si-au facut aparatia. Avand in vedere ca siteurile pentru adulti nu mai sunt considerate un aspect tabu, pentru tot mai multe persoane, astfel majoritatea companiilor care produc astfel de filme, au cunoscut de dezvoltare importanta in ultimii ani.

In trecut, siteurile pentru adulti erau considerate o problema in socialetate, motiv pentru care nu erau atat de populare si nu existau atat de multe ca in zilele noastre. Acum, astfel de siteuri au inceput sa fie acceptate de majoritatea persoanelor si sa fie consider ceva normal.

In prezent, romanii se afla in topul tarilor care urmaresc cel mai mult siteurile pentru adulti, chiar daca nu ocupa primele locuri. In medie, romanii petrec pe siteurile pentru adulti 7 numite, in prezent fiind pe locul 20. Primul loc in acest top il ocupa filipinezii, care stau aproape 13 minute pe siteurile cu profil adult.

Pornhub a lansat o statistica bazata pe statele din SUA, facand un top a celor care vizineaza filme pentru adulti. Pe primul loc se afla cei din Mississippi, iar la polul opus ii avem pe cei din Rhode Island.

Aceasta industrie cunoaste o dezvoltare rapida si cu siguranta in viitorul apropiat vor aparea tot mai multe companii care vor produce filme pentru adulti.

Siteurile cu filme pentru adulti si siteurile de videochat au inceput sa ia amploare in Romania, sa fie promovate mai mult. Multe fete vad prin asta o oportunitate de cariera, avand in vedere salariile la care poate ajunge.

In lumea videochatului, deja au inceput sa se caute multe modele, iar in marile orase a tarii noastre sunt deja deschise cateva studiouri pentru videochat.

Siteuri ca acestea putem gasi foarte usor, fiindca tot mai multi aleg sa isi deschida o afacare in acest domeniu, fiind profitabila.

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *