Social Media Summit

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Luna viitoare va avea loc la Bucuresti un eveniment interesant pentru cei care sunt pasionati de Social Media si vor sa aflem ai multe detalii despre asta, cum ar fi strategii pentru 2015, idei care au functionat in 2014 si alte lucruri folositoare in acest domeniu.

Social Media Summit va avea loc pe 18 februarie in Bucuresti, la Hotel Howard Johnson. Cu siguranta va fi un eveniment interesant si vor fi prezentate aspecte folositoare pentru orice blogger sau companie care are nevoie de social media. Cum in ultima vreme, mediul social este foarte important in promovarea unei companii sau chiar a unui blogger, este important sa cunoastem cat mai multe aspecte din acest domeniu.

Inscrierile trebuie facute pana pe 13 februarie si puteti gasi aici mai multe despre asta. Pentru bloggeri, totul este gratuit, dar pentru persoane fizice sau alte companii, participarea costa 75 de euro + TVA. Este important sa stiti ca numarul locurilor este limitat, asa ca ar trebui sa va grabiti, pentru a fi siguri ca prindeti un loc la acest eveniment.

Vor fi invitati mai multi speakeri care vor vorbi despre aspectele importante din social media si companii care au lucrat cu bloggeri in 2014, asa ca ai ocazia sa inveti multe lucruri folositoare.

In concluzie, este un eveniment care nu ar trebui ratat, asa ca daca aveti ocazia sa ajungeti la Bucuresti in acea perioada, ar fi bine sa participati si la Social Media Summit.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *