Solutia perfecta pentru eficienta maxima in curatenie!

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

In cazul in care te numeri printre aceia care au nevoie de produse de curatenie si igienizare de cea mai buna calitate, Echipamentcuratenie.ro poate sa iti ofere cele mai bune solutii, prin intermediul unei game foarte variate de produse.

Avand o vasta experienta de peste 13 ani in domeniul curateniei si mii de clienti multumitit, Echipamentcuratenie.ro este unul dintre cele mai serioase si puternice brand-uri de la noi care comercializeaza cele mai inteligente si avantajoase solutii pentru pastrarea curatieniei, cat si pastrarea igienei, intr-un mod profesional.

Este vorba de produse dedicate oricarui tip de afacere, atat pentru firmele mici cat si pentru cele mari, multinationale si asa mai departe dar chiar si pentru propria locuinta.

Curatenia de la locul de munca este esentiala si poate face diferenta in foarte multe situatii. Toti cei care isi doresc sa se angajeze, vor cauta un job care sa le ofere conditii cel putin decente atat din punct de vedere salarial cat si al conditiilor efective de lucru.

S-a dovedit stiintific ca datorita conditiile de lucru poate fi afectat intr-un mod negativ sau pozitiv randamentul dat de angajati. Din acest motiv, angajatorul obligatoriu trebuie sa acorde o maxima de atentie in ceea ce priveste nevoile celor care tin firma in picioare.

Cei de la Echipamentcuratenie.ro, va pot ajuta cu aceasta problema si va sugereaza una dintre cele mai eficiente tipuri de produse.

Este vorba de produsele Tork, produse recunoscute la nivel international pentru eficienta si calitate, fie ca este vorba de consumabile din hartie sau uscatoare pentru maini si tot felul de alte produse Tork. Toate acestea au cate un rol foarte important, avand si un pret extrem de avantajos.

Gama de produse Tork ce va este pusa la dispozitie pe Echipamentcuratenie.ro, este extrem de diversificata, gasind aici zeci de produse precum:

 • Pachete Promotionale
 • Capace toaleta cu folie igienica
 • Dispensere/Dozatoare
 • Consumabile hartie
 • Uscatoare maini
 • Sapunuri lichide, spuma si crema
 • Dezinfectanti maini
 • Odorizante camera
 • Detergenti profesionali
 • Produse de curatenie
 • Cosuri Gunoi

Fie ca este vorba de spatiul de lucru, holuri sau grupuri sanitare, acestea trebuie curatate ca atare iar cu ajutorul produselor din gama Tork mai sus mentionate, nimic nu va fi mai simplu.

Pentru cei care isi doresc sa achizitioneze produse de pe Echipamentcuratenie.ro, trebuie sa stiti ca acestia va vor oferi  consultanta gratuita, ce va veni din partea unei echipe de profesionisti, care sunt pregatiti sa va raspunda la orice intrebare sau nelamurire astfel incat sa iti poti alege cele mai potrivite produse de curatenie si igiena pentru afacerea ta.

Nimic nu este acum mai simplu iar prin intermediul unei singure comenzi online va veti putea achizitiona tot necesarul fie ca aveti nevoie pentru firma ori pentru propria locuinta.

Daca veti apela la serviciile Echipamentcuratenie.ro, veti beneficia de serviciile unei echipe puternice de specialisiti care va va putea ajuta sa faceti cele mai bune alegeri pentru nevoile dumneavoastra, indiferent de situatie, astfel incat atat angajatii cat si clientii sau colaboratorii sa poata beneficia de cele mai bune tratamente.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *